Comentarii pe articolul Primul credit Prima Casa de la Banca Transilvania


Prima Casa

Crist Alx la 15 Iulie 2009, ora 09:34
Rezultatul compararii simularii creditelor in EUR "Prima casa" oferite de BRD si TLV este sensibil egal, cu mentiunea ca BRD este mai transparent: desi TLV anunta o rata lunara mai mica, solicita anual extra o suma de ~180EUR care compenseaza diferenta pana la cuantumul ratelor lunare anuntate de BRD. Nu am gasit specificat gradul de indatorare.
BCR evita sa ofere detalii pe site si incearca doar sa-si incropeasca o baza de date => nu ii intereseaza sa atraga efectiv clienti si se folosesc de trendul de publicitate.
CEC ofera "cel mai mic" credit in lei, a carui rata lunara este aproximativ 2680 lei => in conditiile anuntate de 45%-55% grad de indatorare, venitul lunar ar trebui sa fie aproximativ 5400lei.
Alte banci?

Maria la 16 Iulie 2009, ora 12:52
Astazi am fost la brd sa duc toate documentele nacesare accesarii creditului "prima casa".Dupa ce am strans toate documentele necesare atat ale mele, cat si ale vanzatorului, domnisoara consilier, angajata a bancii,m-a spus ca pana astazi brd nu a aprobat nici un credit din acest program si ca nu se stie cand se va aplica cu adevarat.Atunci eu ma intreb, toate aceste titluri gen "brd a dat primul credit pentru "prima casa"", "banca transilvania a dat primul credit "prima casa"" etc, ce reprezinta, o dezinformare a noastra?o bataie de joc?un alt joc politic?Sper din suflet ca dezinformarea sa vina din partea angajatei brd, care sa nu fi stiut daca banca la care lucreaza a mai oferit pana acum acest credit
Eu inca mai sper intr-o Romanie in care cuvantul spus sau scris conteaza si reprezinta o realitate.
Credit Prima Casa la 17 Iulie 2009, ora 16:17
Nu este o dezinformare din partea angajatei.. Ceea ce fac bancile in aceste vremuri pentru a atrage atentia potentialilor clienti asupra lor este sub orice limita. Pana acum nu s-a dat nici un credit prima casa si ma mira cum toata mass media este asa de drogata de aceste stiri false pe care le publica imediat in loc sa investigheze cu adevarat ceea ce sa intampla cu aceste credite prima casa.

  Inapoi la articolul Primul credit Prima Casa de la Banca Transilvania

Setari Cookie-uri