Comentarii pe articolul Un avion cu 169 de pasageri s-a prabusit in Iran


se mai mira cineva?

Nicole la 15 Iulie 2009, ora 14:02
cand pilotii de la companiile romanesti nici makr nu se ascund si baga droguri la greu zilnic, cine se mai mira cand mai pica cate un avion? ar trebui sa se sesizeze niste autoritati si sa fie mai responsabili cand pun pe cineva sa aiba grija de 160 de vieti fara sa sufle in fiola, fara sa le ia probe de par si multe altele.. sa moara altii per capete, eu cu companii aeriene romanesti nu mai zbor cate zile oi avea!
Alina la 15 Iulie 2009, ora 15:13
ESTE ADEVARAT;EXTREM DE TRAGIC INSA PENTRU CUNOSTINTA TUTUROR;SCOALA ROMANA DE PILOTAJ DA CLASA MULTOR SCOLI DE AVIATIE DIN LUME ;SA NU UITAM CA AUREL VLAICU A FOST ROMAN!!
Fechete Ligia la 16 Iulie 2009, ora 00:26
eu nu am inteles comentariul acesta! cate avioane romanesti s-au prabusit?
Marius Tanase la 16 Iulie 2009, ora 07:49
draga mea...ai calatorit tu cu vreo companie aeriana romana si ai vazut tu capitanul mergand pe 3 carari? sau i-ai facut vreun flex in cabina si a adormit? te rog frumos...sau asa cum spunea si Ligia...cate avioane romanesti stii tu ca s-au prabusit? eu unul pot spune ca am calatorit de multe ori cu companii aeriene romanesti si, in pofida faptului ca avioanele erau destul de vechi, pilotajul a fost superb..

  Inapoi la articolul Un avion cu 169 de pasageri s-a prabusit in Iran

Setari Cookie-uri