Comentarii pe articolul Cum a ajuns o tanara de 27 de ani sa conduca unul dintre cei mai mari angajatori locali


Sunteti siguri?

Aleator la 23 Iulie 2009, ora 22:40
Se pare ca realizatorii acestui articol au omis sa precizeze ca numita Alice Tarsea esti fiica dlui. Tarsea, numeni altul decat fondatorul APS Valahia ulterior cumaparata de Group 4 Securicor si numita G4S. In alte cuvinte este odrasla omului care a adus G4S unde este acum (bineinteles cu contractele primite din exterior prin partenerul international), actual presedinte al aliantei.

Comparatic cu ceilalti jucatori ai pietei de securitate din Romania dna. Tarsea este deosebit de slab calificata atat la nivel de experienta cat si de educatie. Directorii generali ai firmelor Securitas - dl. Iordache respectiv Rosegur - dl. Jose Maria Martinez de Alegria fiind persoane deja trecute prin toate focurile evolutiei unei firme de securitate.

Per total dna. Tarsea a fost caracterizata de o mare parte a personalului care o cunoaste ca o persoana impulsiva tinuta in brate de dl. presedinte.

In acelasi timp, per total, G4S nu este imaginea profesionalismului prezentata in articolul dvs. Este cel mai mic rau dintre cele de pe piata, toate acestea considerand ca G4S este pe piata de peste 10 ani in timp ce concurentii sai sunt mult mai tineri si mai putin "conectati".

Marea majoritate a personalului G4S este recrutat din provincie, nivelul studiilor si profesionalismului este sub slab la fel ca salariile. Conducerea firmei provine in principal din structurile militarizate, fara pregatire reala in domeniul securitatii.
Asta merge acum... dar oare cat timp va merge pe timp de criza?

Trebuia comentat.
Brendea Paul la 24 Iulie 2009, ora 10:32
Da, in sfarsit am aflat si eu cum. Chiar ma intrebam unde o fi adevarul. Nu mai scrieti articole de genul asta, chiar sunt enervante si au ceva de tabloid in ele.

Respect!
Petrescu Andrei la 24 Iulie 2009, ora 15:03
Buna ziua,
Chiar am cunoscut pe cineva care a lucrat in G$S,fara a fi militar sau militian de cariera(scuze,deocamdata politistii nu au iesit la pensie},si care a ajuns de la nivele de sef de tura.la cel de director de zona!
Dar stia serviciul de paza privata,fusese simplu agent,iar pe unde a trecut,si ulterior,a primit numai scrisori de mutumire!
De fapt,cei de la G4S au fost cei care l-au promovat,majoritatea dintre ei fiind profesionisti in lucrul cu acei agenti care sunt asa cum au fost descrisi mai sus,dar el i-a pregatit,i-a antrenat si..
Dupa ce a stat trei luni cu salariul de 7,5 milioane-in loc de 12,aceasta Doamna manager a refuzat sa-i acorde ceea ce de fapt trebuiau sa-i acorde de la inceput!Daca nu confirma,ok,pleca-dar a confirmat!Proba?
Dupa el,au fost vreo sapte persoane,in vreo doua luni!
Tot Doamna tarsea afost cea care i-a refuzat salariul,conform afirmatiilor personale :"daca un om sta trei luni la noi,am realizat beneficiu ' !!!!!!
Deci,ce vreti sa faceti,cand esti "fata LUI TATA" ??
pacat,ca oamenii profesionisti,integri si fara capacitate de a "sluji"(de la -a face sluj-) pleac,iar situatia este cum a-ti prezentat-o:o continua munca a celor de la resurse umane care aduc oameni,care ,la randu-le se lamuresc cum si de cine sunt condusi si pleaca!
Problema este ca asa se strica si angajatul,si ceilalti angajatori,air noi ne trezim cu echipaje care intervin in dublul timpului din contract,agenti care iti fac servicii in banci,desi legea le interzice acest lucru,agenti acre dorm,vorbesc la telefon,citesc ziarul,iar apoi...
Ii urez succes in activitatea de a jigni,intimida si demotiva proprii colaboratori-cei care vor ramane!
Cu stima ,
un om care am lucrat cu Doamna si care am fost condus de cel despre care am povestit!
Necunoscut la 25 Iulie 2009, ora 04:24
Subscriu intru totul la comentariu lui Aleator.....Nici in cosmarurile voastre nu v-ati dori sa o cunoasteti personal, nicidecum sa lucrati in subordinea dnei., chiar si pe timp de criza.

  Inapoi la articolul Cum a ajuns o tanara de 27 de ani sa conduca unul dintre cei mai mari angajatori locali

Setari Cookie-uri