Comentarii pe articolul Romtelecom: Ca sa pastrezi un angajat, trebuie sa lucrezi cu seful acestuia


cum isi ascund sefii incompetenta

Iulian Vlaicu la 29 Martie 2008, ora 14:50
cum isi ascund sefii incompetenta
ne apropiem cu pasi repezi de inca un val de restructurare 2500 de agajati trebuie sa paraseasca ROMTELECOMUL.la o sedinta la care a participat ;mai marele boss; sa discutat despre cum sa facem aceasta companie mai rentabila ,solutia fiid cea de a testa toti angajatii si cei care nu corespund sa plece ,pana aici totul OK ,dar cum peste tot exista un 'dar'au dat 50% din nota la aprecierea sefului direct inainte de a fi el testat . seful incepe sa dea note de 4 si 5 pana la 8(rude si prieteni devotati).parerea mea si a multor colegi este ca daca se vroia cu adevarat ca "uscaturile" sa plece trbuia mai intai seful testat si apoi muncitorii anulandu-i sefului posibilitatea de a-si ascunde incompetenta prin notele pe care le-a dat muncitorilor .poate ca pentru cei 'executati' de sefi 'tot raul e spre bine' dar sa nu uitam ca intotdeauna 'pestele de la cap se impute'.IN REST SA AUZIM DE BINE DRAGI COLEGI ,FIRMELE CONCURENTE ABIA ASTEAPTA SA ANGAJEZE OAMENI FORMATI CU 10 ,15 ANI VECHIME IN TELEFONIE.
Ionel Istodor la 18 Aprilie 2008, ora 23:00
Ai exemple concrete? Spune numele acelui sef si ale rudelor si prietenilor lui!
Florian Dedu la 28 Mai 2008, ora 23:21
Iata ca a venit si marea restructurare la mica intelegere. A trecut primul val de evaluare a angajatilor. Care nu a avut nimic "stiintific" semanand a "facatura" de la un cap la altul. Evaluarile au fost facute de sefi care nu si-au vazut subordonatii din judete decat cel mult odata, iar sforile au fost trase pentru a se pastra personalul din Bucuresti si maturarea celor din judete, cu pretul decimarii relatiilor de munca si asa subrezite. Asa ca, dragi aspiranti la statutul de angajat Romtelecom, nu va asteptati sa gasiti aici decat o mare magarie, imbracata in poleiala de marii manageri de "top". D-na Georgescu va pleca probabil, dupa doi-trei ani, ca si predecesorii sai, cu un sut in partile moi, insa va avea un CV si mai "beton", ca doar n-o fi fraiera sa-si scrie acolo cum a pus pe butuci Romtelecom. In final pot spune ca, dupa aceasta evaluare m-am ales cu un coleg priceput dat afara, ramanand cu altul in varsta si care habar nu are pe ce planeta este. De-asta nu pot crede ca ce se intampla cu Romtelecom are vreo legatura cu inteligenta si priceperea in HR. Haosul creat de acesti asa-zis manageri de (s)top cu greu va mai putea fi eliminat.
Ioan la 20 Noiembrie 2008, ora 23:29
Are perfecta dreptate Iulian Vlaicu,de ex in centrul tari....poate deduceti unde s-a intamplat exact cum s-a descris mai sus ,oameni fff bine pregatiti au plecat din aceasta Companie pt ca trebuia sa ramana iubitele....,Daca vreti nume o sa vi le dau,dar credeti ca se rezolva ceva.seful mare i-a impus celui mic sa i se dea nota mica pers care trebuia sa plece ca daca nu va zbura el.
Analizati aceasta situatie si dati un raspuns.

  Inapoi la articolul Romtelecom: Ca sa pastrezi un angajat, trebuie sa lucrezi cu seful acestuia

Setari Cookie-uri