Comentarii pe articolul Varsta de pensionare a femeilor, egala cu cea a barbatilor, gradual din 2014


Fii primul care comenteaza articolul "Varsta de pensionare a femeilor egala cu cea a barbatilor din 2014"

Blaga Diana la 24 Iulie 2009, ora 16:02
Domnule Seitan aveti cumva idee cit munceste o femeie si cit munceste un barbat.In viata de familie femeia este cea care se ocupa de educatia copiilor,de multe alte lucruricum ar fi gatit(deorece nu avem bani sa ne permitem sa mancam la restaurant)spalat,calcat si multe altele.Dar cel mai important este educatia copiilor nostri adica generatia urmatoare.
De ce nu v ati gandit mai demult la aceasta problema ?Bine ca alti i-au pensii enorme si altii !!!
la 25 Iulie 2009, ora 08:40
O solutie ar fi ca femeile (care nu au posibilitate financiare sa angajeze o menajera , o bucatareasa , o bona pentru copii ) sa primesca suplimentar minim 600 euro in conditiile actuale pentru a rezista pana la varsta de pensionare.
Elena-Claudia Cozma la 25 Iulie 2009, ora 10:13
Nu mi se pare deloc a fi corecta aceasta decizie.Imi pare rau ...am 28 de ani si deja eu nu ma mai vad iesita la pensie cu strezul zilei de maine...E trist ca in Romania de astazi tineretul sa fie cel mai greu incercat...Sunt foarte multi oameni disperati....Nu as fi vrut sa fiu atat de pesimista dar nu ne ofera nimic statul roman....
Emilia Lica la 27 Iulie 2009, ora 13:10
E trist faptul ca in romania exista cateva milioane de tineri cu studii superioare care nu au un loc de munca din cauza "lipsei de experienta" pe care nu o vor capata niciodata (care au fost impinsi de sistemul de guvernare de a se reorienta prin scolarizare, prin cursuri de recalificare ajungandu-se astfel la "un inginer=muncitor necalificat"), datorita lipsei de incapacitate a celor care ne-au guvernat de-a lungul anilor de a gasi solutii concludente de integrare a lor in sistemul muncii.
In schimb au gasit solutii pentru pensionari care s-au inmultit cu milioanele si s-au trezit ca nu mai au bani sa-i plateasca pe bietii pensionari dat fiind numarul foarte mic al celor care contribuie la sistemul casei de pensii.
Drept urmare a acestei situatii cauta in continuare solutii de salvare prin marirea varstei de pensionare , prin cotizarea la o pensie facultativa, prin cumpararea vechimii, etc.

  Inapoi la articolul Varsta de pensionare a femeilor, egala cu cea a barbatilor, gradual din 2014

Setari Cookie-uri