Comentarii pe articolul Cum a scumpit Prima Casa apartamentele vechi, in plina criza


Romanii nu se dezmint - incearca sa ia si pielea de pe om!

Manea George la 27 Iulie 2009, ora 10:20
Inca o data vedem avaritia si lacomia nesimtita a romanilor. Mi se face lehamite (asta ca sa folosesc un termen finut) de oamenii acestei tari. Numai se lauda ca sunt buni, primitori si darnici dar, in realitate, sunt rai, razbunatori, nu au mila sau iertare in vocabular decat atunci cand le convine sau cand cred ca il pot pacali pe Dumnezeu, fura, inseala, jecmanesc, se lauda si se impauneaza cu lucruri care pe un om inteligent il lasa indiferent, pe scurt: fac tot ceea ce este rau si traiesc din amintirea bunatatii populare din perioada interbelica. Pot sa spun ca am ajuns sa imi fie rusine sa spun ca sunt roman, mai ales cand discut cu un partener de afara si ma priveste compatimitor sau distant si stiu ca nu am cu ce sa il contrazic (nu are decat sa imi deschida televizorl la stiri si imi demonteaza toate argumentele).

Tot ce am scris mai sus este adeverit de programul Prima casa (facut ca sa le creasca valoarea proprietatilor guvernantilor care au si cateva mii de locuinte si nu ca sa dea un impuls pietei constructiilor din Romania), de proprietarii de locuinte care s-au si repezit sa creasca pretul desi stau cu apartamentul pe piata de un an si nu il vand si de agentiile imobiliare care cresc aberant preturile solicitate de proprietari pentru un comision suplimentar (am vazut aceeasi oferta de pret de la 63000 euro pentru 3 cam la Salajan direct de la proprietar pana la 70000 euro la agentie - si erau vreo 10 preturi date de agentii).

Sfatul meu pentru toti cei care vor sa ia o casa mai ieftin: nu cumparati inca un an si o sa vedeti cum scad preturile indiferent cate prime case da guvernul

PS: De unde scot preturile imense anuntate cei de la agentiile imobiliare? 100.000 3 camere? cititi pretul de mai sus. Daca vreti va mai dau eu inca 10 oferte in 5 minute de la Dristor, Salaja sau Titan, stimati agenti!!!
Reality The la 27 Iulie 2009, ora 11:29
Fiecare cuvintel din comentariul de mai sus este adevarat!!! Subscriu la cele scrise mai sus...
Sorin la 4 August 2009, ora 01:19
Asa este oameni buni,este adevarat ce spune George,sa nu mai cumpere nimeni un an de zile propietati si dupa aceea sigur pretul o sa ajunga undeva aproape de adevarata lor valoare.Am auzit cazuri in care nu-ti vine sa crezi cand dezvoltatorii au castigat din constructia caselor 200% sau chiar mai mult.
Cine poate in Romania i-a pielea de pe om,ei se imbogatesc aproape peste noapte si ei care cumpara devin sclavii bancilor pe viata,se impovareaza cu o suma imensa de platit in fiecare luna pe zeci de ani.Afara de cativa care chiar isi permit sa faca asta,cei mai multi eu zic ca sant ori foarte curajosi ori foarte inconstienti ! Poate cei mai multi nu stiu, dar o statistica inainte de criza spunea ca media celor care le i-a casa banca in fiecare an este de 5000 pe an!
Cine stie cat o fi acum !?

  Inapoi la articolul Cum a scumpit Prima Casa apartamentele vechi, in plina criza

Setari Cookie-uri