Comentarii pe articolul Trezirea la realitate: Economia romaneasca pica examenul cu FMI


...ar putea fi o solutie....!

Potirniche Georgeta Ligia la 31 Iulie 2009, ora 08:30
Numarul angajatilor primariilor locale este exagerant de mare si nu se justifica plata c/val muncii prestate pentru 8 ore de munca nicicum. Nu este posibil ca pentru un numar de aprox. 1500 locuitori intr-o comuna, primaria sa aibe 15 sau 20 angajati pe care ii gasesti intr-o primarie (si aici nu sunt inclusi politistii comunitari, sau alte categorii de salariati ai respectivelor primarii).
Personal consider suficient sa existe un secretar, un primar, un viceprimar, un contabil, un inginer agricol si un casier pentru colectarea taxelor si impozitelor la bugetul de stat care sa fie retribuit in functie de chitantele aferente platilor efectuate in fiecare luna.
Sa nu mai amintesc de faptul ca exista si posturi de bibliotecar pe care sunt incadrate diferite persoane dar care, neavand obiectul muncii deoarece in respectivele comune nu mai exista biblioteci comunale functionabile de ani buni, isi ocupa timpul tot cu ocuparea unui scaun caldut in cadrul primariilor.
Si-apoi laborantii din invatamantul gimnazial.....Eram eleva si profesorii mei de chimie, fizica sau biologie isi pregateau personal orele practice din laborator, iar noi elevii eram educati sa asiguram ordine si curatenie in respectivele laboratoare, dupa orele de laborator astfel incat ceilalti colegi de la celelalte clase sa gaseasca un laborator impecabil.

  Inapoi la articolul Trezirea la realitate: Economia romaneasca pica examenul cu FMI

Setari Cookie-uri