Comentarii pe articolul Victime ale impozitului minim: 115.000 de firme radiate in S1


firme

Gaidarji la 31 Iulie 2009, ora 11:31
de ce nu se defalca numarul 115000 victime : cate fara activitate , cate cu salariati cate agentii imobiliare, cate de apartament ?
Batinas Ladislau la 31 Iulie 2009, ora 19:07
dar si cati someri , din afaceri ca : pantofarul srl, bojdeuca srl,florareasa srl, etc poate si cateva mii de someri sau mici intreprinzatorii impinsi la economia subterana.
Mares Stefan la 1 August 2009, ora 16:39
Unii si-au jelit si inmormantat "mortul", platind taxele aferente care acum fac fericiti pe unii de la fisc si-i indeamna sa se felicite "Ce baieti destepti ne-a facut mama!" . Doar ca uita ca totii acesti platitori au acceptat sa-si plateasca inmormantarea "odorului" doar pentru a se sti la adapost de orice alta idee de revolutionat fiscalitatea de inginerii care se recalifica la noul lor loc de munca!
Doar ca acum urmeaza ca "hoiturile" ramase ne-nmormantate din lipsa de resurse sa se descompuna!! Sau dvs.inca nu simtiti ca incep sa si puta!
Si nu din vina lor!
Acestea se gaseau de fapt, intr-o stare de "moarte clinica"!
Dar practic au fost conservate si ... nu deranjau pe nimeni!
Adica ... cu exceptia celor care zic ca -l apuca taurul de coarne, si cand colo se agata doar de coada lor! Daca-l prind.Si cand pica - n hau, ei cred ca plutesc in voie!
Chiriac Corina-Carmen la 1 August 2009, ora 18:20
Lipsa de continut, obiectivitate si substanta, durerosii mei compatrioti de mai sus...si dinspre voi, si dinspre guvern. Haideti sa mai asteptam cateva luni si apoi vom vedea cu ochiul liber ce inseamna aceste masuri aleatorii, irationale si pline de incompetenta. Am 2 amici care au concediat unul 6,altul 22 de angajati, in conditiile in care aproape jumatete erau intretinatori de familie. Cugetati putin la tot ceea ce implica aceste concedieri si apoi veti intelege...macar voi...pentru cei din guvern oricum nu exista speranta...pentru ei exista doar EGO.
la 10 August 2009, ora 20:59
Bine !M-ati pus la punct. Daca nu era suficient de clar :ma intreb din 115000 de firme inchise , cate firme erau cu 1,2.3 angajati ? pt ca toti acei angajati de bine de rau produceau de un salar. Acum nici atit .Probabil sunt someri. S-au in ajutor de somaj , cea ce e si mai grav. Atat in cateva propozitii.

  Inapoi la articolul Victime ale impozitului minim: 115.000 de firme radiate in S1

Setari Cookie-uri