Comentarii pe articolul ING Bank a lansat contraoferta pentru programul Prima Casa


Sfarsitul unei crize imobiliare

la 11 August 2009, ora 20:52
Decizia '' ING Bank'' de a lansa acest tip de credit ipotecar este o decizie foarte buna.
Cu acest credit se poate spune ca piata imobiliara din Romania va incepe practic sa fuctioneze, cu adevarat si practic va relansa toata economia nationala.
Putem spune ca " ING Bank dispune de adevarati profesionisti care au stiut sa analizeze foarte bine oportunitatea de a participa la Programul Prima Casa, insa decizia pe care au adoptat-o este una exceptonala.
Hendre Bogdan la 12 August 2009, ora 08:05
Nu va lasati amagiti de superoferta ING. Dupa un an de zile vi se va mari dobanda de 5,5 %la 7,5% "datorita evolutiei pietei financiare". Chiar daca Euriborul este la nivel minim, ING stabileste dobanda in functie de rata de referinta interna ING. Care se calculeaza dupa o formula numai de ei stiuta, si dupa cum bate vantul.Deci sfatul meu este sa nu va lasati amagiti de dobanda mica practicata de ING. Eu asa am facut in 2007 si in 2008, mi s-a marit dobanda de la 6.75% la 8,75%. Aceasta a dus practic la o crestere a ratei cu 32 de euro, ceea ce inseamna 15 % din rata initiala. ING sunt profesionisti, dar sunt smecheri cu acest program, pentru ca daca in "prima casa" bancile nu pot mari dobanda cu mai mult de 4 puncte peste euribor, ING nu are nicio restrictie in acest sens. Astfel ca la aniversarea creditului veti plati mult mai mult. In condiiile in care angajatorii nu tin pasul cu banca, cei care iau un astfel de credit vor avea mult de suferit.
Gabriel Moisescu la 12 August 2009, ora 08:35
decat sa va uitati la tot felul de programe gen "prima casa" sau credite ipotecare de orice fel , daca intr-adevar va intereseaza un produs excelent pentru achizitia unei locuinte incercati Bauspar, fie de la BCR BpL, sau Raifeiseen BpL....
Joita Adrian la 12 August 2009, ora 10:31
Aceasta banca este serioasa doar in primul an cand exista dobanda fixa...dupa aceea se schimba substantial in defavoarea clientului care depasesc prin comisioane si dobanzi bancile din Romania! Nu va recomand aceasta banca...o faceti pe propria raspundere!
Gabi la 12 August 2009, ora 16:28
Stie cineva care este rata de referinta interna (in procente) a ING folosita in acest tip de credit? Si cat e marja fixa?

Alxdava la 17 August 2009, ora 17:00
si avansul de 25%????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! marea problema a tinerilor sau cei cu venituri mai scazute este tocmai imposibilitatea de a strange acesti bani. 15000euro(1/4 din 60000 cat ar fi un ap cu 2 camere) este aproape imposibil de strans in romania.
de acest program se vor lega cei care au bani si vor dobanzi f mici. oamenii cu venituri medii trebuie sa plateasca 25% si apoi dai cu ratele. au redus dobanda dar au marit avansul. ma asteptam la o oferta mai serioasa.

  Inapoi la articolul ING Bank a lansat contraoferta pentru programul Prima Casa

Setari Cookie-uri