Comentarii pe articolul Geoana: Proiectul Prima Casa nu isi atinge scopul


geoana scoate psd-ul din coalitie

Sragher Peter la 17 August 2009, ora 05:36
dl. mircea geoana face declaratii ca si cum ar fi fost parasutat in romania dintr-o alta tara, eventual extraterestra. ca si cum n-ar fi chiar el insusi presedintele psd.

dupa o adanca reflectie interioara, proababil stimulata de vidul de actiune din acest miez de vara, dl. geoana comenteaza ca nu si-ar atinge scopul proiectul prima casa. adanc spus. nu se mai dau case pe banda rulanta.

si cine ar fi de vina pentru acest neajuns, sesizat cu subtilitate, pe caldura, de dl. geoana? pai, coalitia, bat-o vina. si cine face parte din coalitie. aici nu ne mai da detalii dl. geoana. e, asa, ceva departat de imaginea pozitiva a dlui. cand merge ceva prost, se vorbeste la persoana a treia. departe de candidatul psd la presedintie.

si atunci, ca sa salveze ineficienta inerenta unor oameni nepriceputi, vine dl. geoana, salvatorul, cu solutia. trebe sa se schimbe ceva, dar fundamental.

ca si cum psd n-ar fi la guvernare si un extraterestru ar fi gandit acest program. ah, inteleg, de fapt dl. geoana nu vorbeste din postura de presedinte ale partidului psd, aflat la guvernare, in coalitie, nu, ma insel tare. el vorbeste din postura cetateanului nemultumit ca nu merge vanzarea de apartamente si case ca unsa, ca cetateanul n-are ce trebuie. si in week-end nu se duce ca omu obisnuit la un gratar, ci mediteaza, mediteaza adanc. si din adancul acestei meditatii scoate psdul, de acum, din coalitie.
Dicu Mihai la 17 August 2009, ora 20:43
prima casa nu merge fiindca se impun conditii prea absurde,salarii mari.acest program este gandit in asa fel sa favorizeze numai pe copii lor care au salarii foarte mari iar noi care avem salarii mici nu ne putem apropia.de exemplu eu am un loc de casa si nu ma pot apropia de acest program,dar nepotii si copii dl.geoana da. deci e facut tot pt oamenii bogati.

  Inapoi la articolul Geoana: Proiectul Prima Casa nu isi atinge scopul

Setari Cookie-uri