Comentarii pe articolul MOL Romania: Schimbarea la fata a benzinariilor


cam tarziu

Nica la 19 August 2009, ora 12:56
am cumparat motorina de la mol constant dar de cativa ani au scumpit in mod jalnic si nici nu au mai afisat pe stalpii de informare preturile.acest lucru l-au facut la cacealma-adica,neinformat fiind,intri,poate nu bagi de seama si alimentezi iar pe urma nu mai ai incotro si esti nevoit sa platesti pretul exagerat.observ ca in timisoara mai au putini clienti,cel putin prietenii si cunoscutii mei nu mai alimenteaza de la astia.in ultimul ceas au vazut si ei aceste lucruri "vor reorganiza..." atata timp cat nesimtirea si dispretul fata de clienti sunt la rang de lucru asa rezultate vor avea.le doresc sa mai existe cat bunica....
Voica la 19 August 2009, ora 14:42
Ooooo si inca ceea ce spunea cel de mai sus nu-i mare lucru, ce ziceti voi de faptul ca eu am fost "furata" cu 20 de litri de motorina? Si daca am reclamat, m-au luat cu povesti de genul...densitate, consum mediu al motorului, rezervor mai mare decit e dat in cartea tehnica...adica masina are o cocosa precum camila.
In Cluj-Napoca cel putin, sint singura care am reclamat faptul ca benzinarii de la MOL Romania trag tepe clientilor. Numai gura e de ei...dupa reclamatia facuta au promis ca vor masura rezervorul masinii, lucru cu care am fost absolut de-acord, dar va imaginati cumva ca au avut interesul sa afle adevarul? Nuuuu, in nici un caz !!!
Angajat Mol la 19 August 2009, ora 17:52
Draga Voica, daca esti atat de preocupata de spunerea adevarului, te rog frumos explica si faptul ca OPC-ul a facut un control urgent in benzinaria respectiva, la sesizarea ta. S-au facut masuratori la pompa, sigiliul a fost considerat intact si ai primit o rezolutie la reclamatia ta. Rezolutie care spune ca nu ai dreptate. Dar bineinteles ca poti sa arunci cu noroi.
Un Fost Client Mol la 20 August 2009, ora 21:15
Ma alatur opiniei formulate de catre domnul Nica va spun si eu din proprie experienta ca cei de la MOL le cam umfla la preturi si de aceea ii evit , pana la urma sunt banii mei in joc iar produsele si serviciile sunt ale lor , odata ce am scos banu din buzunar e bun dus si de aceea sunt atent cum imi cheltuiesc banii mai ales acum in plina criza economica , de aceea prefer decat sa ii fac pe unii profitabili si eu sa ies pe minus mai bine nu intru la ei.

  Inapoi la articolul MOL Romania: Schimbarea la fata a benzinariilor

Setari Cookie-uri