Comentarii pe articolul Simionescu, Vienna Investment: Piata de capital nu are oameni competenti


total gresit

Nestor la 19 August 2009, ora 23:11
1. Angajati analisti buni si platiti-i f. bine. Cei de acum sunt platiti prost si probabil asa si merita. Dar, nu-i asa, nici un ssif nu are bani de analisti. Marimea pietei nu permite si nici n-o sa permita. D-aia apar analize cu "potentialul" sif5 la 5 lei.
2. Brokerii doar sa-si vanda marfa bine, nemaifacand ei analizele respective, ci doar inmanandu-le investitorilor si prezentandu-le ca fiind punctul de vedere al ssif-ului. Bineinteles, brokerii trebuie sa aiba habar de ceea ce scrie in analizele alea.
3. Cursul de brokeri e o gluma. Ar trebui probabil o facultate de profil. Pe la noi sunt contabili, ingineri, etc, orice, numai brokeri nu. Se invata din mers, de la cei mai "batrani" in meserie, evident multi slabi si aceia.
Prin lipsa pctelor 1-3 s-a ajuns la urmatoarele cazuri: exista brokeri slabi rau la toate capitolele, altii buni vanzatori dar slabi cand isi dau cu parerea, pierzand astfel clienti importanti (cum pare sa fie si dl. Simionescu, tinand cont de istoricul aparitiilor sale la tv), iar altii (f. putini) buni de la A la Z. Buni la analize fundamentale (d-alea cu sif5 la 0.5 lei) si fara clienti n-am vazut.
Ar mai fi multe "bube". Orice investitor pe bvb ar mai putea scrie 3 pagini dupa mine.



  Inapoi la articolul Simionescu, Vienna Investment: Piata de capital nu are oameni competenti

Setari Cookie-uri