Comentarii pe articolul Restantele mai mari de 90 de zile s-au triplat in ultimul an


Chiar se vrea picaj, sau ...revenire?

Mares Stefan la 26 August 2009, ora 15:02
Daca se vrea picaj, atunci, cia si hois inainte ca orbii!Dace se vrea revenire... atunci ... puneti toate contractele ... inapoi la momentul negocierii lor ...restaurand ... situatia initiale a debitorului. Daca ... debitorul ... intre timp a devenit ...SOMER... sa se suspende obligatia de rambursare ...pana cand isi va gasi un loc de munca.
Din ajutorulde somaj sa fie obligat sa plateasca doar ...dobanda.
Iar in momentul reincadrarii debitorului in muna, sa i se ofere sansa renegocierii si,dupa caz, a reesalonarii datoriei sale.
Pe de o parte.
Iar pe de alta parte, sa se legifereze ca si persoana fizica poate fi declarat falimentar.
Iar declararea sa in faliment inclusiv la cererea sa proprie ,sa-l apere ... de executarea silita in favoarea unor creditori care stiau, sau trebuia sa stie, ce risca!,
Iar daca executarea silita ... de fapt nu e osolutie de rezolvare si de asigurarea a recuperarii datoriilor restante, pentru ca ar genera probleme sociale insurmontabile, atunci ...lipsa de solvabilitate a debitorului sa fie recunoscuta . ca motiv de prescriere a datoriei, de trecea ei pe pierderi.Ca si cheltuieli deductibile.
Sa nu uitam ca neperformantele bancilor sunt provizionate, asa ca nici macar ... nu vor cauza neaparat pierderi nescontate, daca ...bancile implicate .. nu cumva ... au actionat cand au acordat credeitele respective ... nesabuit.
Iar daca , da atunci sa-si inghita acum propriile lor legitimatii, buletine sau carti de identitate.
Ca doar au si dumnealor.
Inca!

  Inapoi la articolul Restantele mai mari de 90 de zile s-au triplat in ultimul an

Setari Cookie-uri