Comentarii pe articolul Brokerii: Banca Transilvania nu se va vinde in urmatorul an


banca transilvania este respiratia eurpeana a clujului/caritas falimentul aceluiasi cluj ...

Panaite Constantin Ion la 28 August 2009, ora 03:56
banca transilvania nu se va vinde cel ptin in urmatorii 2 ani/zvonurile despre o eventuala vanzare au fost lansate de catre insusi serviciul pr al bancii ca mesaj de credibilitate pentru clientii sai/miscarea de reforma a bancii a inceput cu aducerea lui rekkers si promovarea de tineret cooptat in special de la bancile deja falimentare de genul demir / turco romana/abn amro etc...
cosmetizarea a inceput de cel putin 7 ani si nu se va termina curand ... achizitionarea unei banci in general si in conditii normale prsupune analize pe toate planurile / proceduri speciale ... ideea pare aberanta dar e o stratagema ingenioasa tocmai pentru a preintampina un eventual colaps /acum despre asa zisele vanzari/cumparari de pachete de actiuni sunt doar miscari aparente e activitate bursiera a bancii ... un eventual colaps al bancii nu este de dorit sub orice forma incepand de la actionariat /clienti si mai ales salariatii bancii ...a se vedea ca exemplu de genul asa nu...falimentul anuntat al bancii religiilor... si mai ales jaful care a urmat /lichidatori firme de avocatura/ plangeri penale/vanzari de imobile de genul , o cladire ... egal un leu si asta pe seama adevaratului perdant clientul ... si ce daca mon chere ???!!!
...
as propune un joc al viitorului apropiat ... noiembrie realegerea presedintelui si falimentul cu surle si trambite a unei bancii ... utopie nu?!!!!
inainte se spunea: toate drumurile duc la roma...acum as parafraza spunand acum toate drumurile vin de la cluj ...
Marcu Vasile la 31 August 2009, ora 17:34
sa nu exageram si cu cluj-ul asta, chiar nu e ceva foarte deosebit vizavi de el, la orice nivel am discuta. Acolo numai se vorbeste de business insa oamenii nu pot lua decizi favorabile, si exemple avem din fiecare sector.

  Inapoi la articolul Brokerii: Banca Transilvania nu se va vinde in urmatorul an

Setari Cookie-uri