Comentarii pe articolul APIA: Sporurile pentru angajatii noi au scazut de la 75% la 25%


Ce aveti domnilor cu APIA

Laurentiu Seffer la 31 August 2009, ora 18:53
Stimati domni, voi stiti cate ore se lucreaza in APIA? Cred ca nu intrucat daca ati sti nu ati pune problema in acest mod. In APIA se lucreaza 24 ore din 24. Si ce este mai greu decat lucrul cu oamenii. Efectiv acesti oameni lucreaza in stres si in coditii de radiatii de la calculatoare. Altii pe camp in orice conditii fie ploaie fie vant... , dar nu sau plans si nu se plang ei sunt in slujba fermierului, ei ajuta la absorbtia fondurilor europene. Cinste lor si jos palaria pentru acesti functionari.
Marius Bizom la 1 Septembrie 2009, ora 11:06
Domnule Laurentiu, de ce am impresia ca sunteti unul din functionarii care lucreaza la APIA?

Nu va mai laudati singuri pentru ca nu sunteti cei mai dezavantajati. Poate ca munciti mult, dar aveti niste salarii de invidiat.

Sa fim realisti.
Mihaela Focsa la 3 Septembrie 2009, ora 13:45
Vaiii ....... domnule Laurentiu Seffer s-ar parea ca nu va place nimic din ceea ce faceti!!!!!! Numai asa se explica faptul ca ii aparati pe cei de la APIA. Numai cand mergi la serviciu si nu-ti place ceea ce faci, te plangi . Eu m-am straduit ca ajung acolo dar fara succes! Stiu despre ce este vorba - ca activitate, nu ce clasa politica conduce institutia - dar nu am putut ajunge. Asta e viata!!!
Christian Tanase la 3 Septembrie 2009, ora 15:29
Nu inteleg de se lamenteaza unii de la APIA , desigur multi dintre ei provin din alte structuri bugetare mai putin avantajoase sau posibil desfiintabile.
Nu se spune nimic de sporuri - oricum sunt multe si jenante ( spor de calculator, spor de antena, spor de limba, spor ca vin la servici, spor ca sunt deranjat ... etc)
Marina la 4 Septembrie 2009, ora 11:49
Domnilor, eu lucrez la APIA, dar nu am beneficiat de salariile acele nesimite de care se tot spune peste tot. Si stiu ca pe fluturasul de salariu nu avem decat sporul impus de Uniunea Europeana (o conditie a acreditarii APIA) si sporul de vechime.Sa fim seriosi cei care au luat prime fabuloase au fost cei care au facut parte din acelasi partid politic cu conducerea si cum conducerea pana acum cateva luni a apartinut PNL , nu inteleg cum de face doamna senator aceste afirmati...............Eu sunt consilier asistent de trei ani de cand am venit in APIA, nu am beneficiat de nici o avansare in treapa sau grad pentru ca pentru mine nu aveau buget(nu faceam parte din gasca directoarei) si am un salariu de 1300 lei la ora actuala pentru care muncesc 10-12 ore pe zi. Asa ca doamna senator sa se documteze inainte sa faca asemenea afirmatii ca si ceilalti care scriu in necunostiinta de cauza. Recunosc unii au luat prime nu pentru performanta ci pentru afinitate politica, etc , dar va rog domnilor sa nu fim bagati toti functionarii APIA in aceiasi oala. Poate de vina este legea 188 care nu prevede criterii de performanata in acordarea salariilor.

  Inapoi la articolul APIA: Sporurile pentru angajatii noi au scazut de la 75% la 25%

Setari Cookie-uri