Comentarii pe articolul Cum au evoluat preturile locuintelor in primele trei luni din 2008


BISNITARII

Marius Andrei la 3 Aprilie 2008, ora 15:55
BISNITARII
Eu sunt tanar, si imi dau seama ca n-am nici un viitor aici.... . Termini o facultate , vrei sa-ti faci o familie si ajungi sa-ti dai seama ca nu poti sa-ti iei un apartament din cauza k sunt multi bisnitari cu 4 clase, care si-au deschis agentii imobiliare si s-au pus pe facut bani din nimic. Agentiile imobiliare ar trebui sa dispara de pe piata ( dupa parerea mea), pt k nu fac altceva decat sa intermedieze o afacere care se poate face si fara ei, cum s-a facut inainte. In plus de asta de ce sa platesti comision la
cumparare....? Mai vin unii care sunt ,,analisti financiari", si care incep sa prognozeze ba ca preturile vor fi mai mari , ba ca vor fi mai mici,...., oricum joaca si ei un rol al unor speculanti. Asa ca mai lasati-ne in pace,....., k stim ca mass- media isi are rolu de a manipula oamenii.
Razvan Beleuta la 5 Aprilie 2008, ora 17:18
exact prietene! eu am plecat deja, si desi nu e usor, pentru ca o sa imi vad familia destul de rar, merita...e o mare mizerie la noi...nu stiu sincer cui ii place sa traiasca in bucuresti, un oras in care traficul este blocat non-stop...dar pentru fitzosii cu ferrari si lamborghini e perfect, ca ii vede lumea 2 ore pe magheru...cam atata faci de la un capat la altul, nu? e o mare nesimtire la noi, si o sa se regleze totul de la sine...aici in germania abia isi permite omul de rand o locuinta de 80.000 de euro, si la noi ar trebui sa poata romanul de rand sa plateasca o locuinta de peste 100.000?! de unde?!?!

  Inapoi la articolul Cum au evoluat preturile locuintelor in primele trei luni din 2008