Comentarii pe articolul Ce bonusuri salariale raman pe lista in 2009?


finante

la 2 Septembrie 2009, ora 18:22
La cei cu salariu minim ar trebui sa se aplice un impozit pe venit de 4%, mergand crescator pana la 80%, pentru cei cu zeci de mii de lei / noi, salariu pe luna.
A fost cea mai mare prostie impozitarea unica de 16%.
Ar trebui legiferata prostitutia, cea mai veche meserie, ar scadea nr. ce cazuri de imbolnaviri venerice, ar scadea nr. de violuri, ar veni la bugetul de stat foarte multi bani, etc.
Jecan Otenzica la 9 Septembrie 2009, ora 16:37
Cum vedeti d voastra viitorul celor care muncesc ptr un salar minim pe ec cu rate la banci cind locul de munca este sub semnul intrebarii , eu lucrez de 30 de ani in industria confectiilor am avut contracte cu firme de renume ; armani dolce e gabana iar statul nostru sa gandit ca este mai usor sa acumuleze bani la buget prin blocare de fonduri in momentul in care nu ai reusit sa platesti la stat iar asa au intervenit blocarea multor Imm, , nu se gandesc la oameniii de rind care traiesc din salariu prin aceasta firmele au avut blocare de conturi cu somatii la terti iar colaboratorii externi si au pus un semn de intrebare daca mai renteaza sa lucreze la noi sau sa lucreze in alte tari aceasta este politica guvernului

  Inapoi la articolul Ce bonusuri salariale raman pe lista in 2009?

Setari Cookie-uri