Comentarii pe articolul SkyEurope, oficial in faliment. Companiile aeriene vin cu oferte pentru pasageri


SkyEurope

Valentin la 2 Septembrie 2009, ora 18:45
Cea mai mare teapa...luni seara trebuia sa zburam de la Viena via Bratislava catre Bucuresti...am facut check-in, ni s-au emis bilete, am fost urcati in autocarul galben ce urma sa ne duca la Bratislava cu plecare din aeroportul International Viena, dar la 18,30 suntem anuntati de un asiatic ( astia de la Sky aveau preponderent asiatici angajati... ) ca zborul a fost anulat, sa ne descurcam cum putem.
NU ESTE POSIBIL ASA CEVA !

Am fugit cu un taxi impreuna cu sotia si alti doi romani la Bruck an der Leita, o localitate aflata la vreo 25 de km spre granita cu Ungaria ca sa prindem trenul - Dacia Express, care la ora 19 33 urma sa soseasca in acea statie de cale ferata; pe deasupra, in Ungaria, am fost atacati si de hoti

Atunci de ce ca niste excroci internationali si-au permis sa tina site-ul personal prin care au vandut bilete ieftine pana in decembrie a.c. ?

Daca au cerut falimentul la Tribunalul din Bratislava si implicit sa intre sub protectia Legii Falimentului, de ce Tribunalul lor nu le-a interzis sa vanda bilete?
Ca sa traga tepe in continuare ? ESTE INANDMISIBIL ASA CEVA !

Sotia mea este grav bolnava de cancer si ne deplasam la Viena din 3 in 3 saptamani pentru tratament de mare importanta pentru viata ei...si am zis sa facem si noi cheltuieli cat mai putine; destul sunt cele medicale.

Am cumparat bilete la Sky pana in noiembrie inclusiv...si astia isi permit sa vanda bilete si sa te lase pe drumuri ? Iar idiotul lor de reprezentant de purtator de cuvant isi permite sa fie arogant si dispretuitor, pe considerentul ca nu poate repatria calatorii? Intreare este ca daca invoca falimentul, de ce si-au permis in continuare sa vanda bilete ??



  Inapoi la articolul SkyEurope, oficial in faliment. Companiile aeriene vin cu oferte pentru pasageri

Setari Cookie-uri