Comentarii pe articolul Cele mai bune trei metode prin care sa transformi traficul pe site in vanzari


Intr-o afacere, cel mai greu lucru e sa vinzi

Gheorghe Giurgiu la 7 Septembrie 2009, ora 20:12
De fiecare data cand auzeam ca la americani, cel mai greu lucru era sa vinzi, nu-i venea sa cred.
La noi in comertul socialist de stat eu vedeam cum vanzatoarea sta si astepta sa vina clientul si sa cumpere.
Cand am devenit producator de flori si a trebuit sa imi vand productia proprie , am inceput sa inteleg ce insemna sa vinzi. Totusi in acea perioada (anii '85) concurenta nefind asa mare ma descurcam.
Dupa '90 cand am intrat in economia de piata , cand concurenta a inceput sa-si spuna cuvantul, am vazut ca nu e chiar asa simplu sa vinzi.
Desi m-am reprofilat si m-am apucat de afaceri cu plante medicinale, desi aveam un produs revolutionar, bazat pe o inventie, desi aveam o marca proprie(DENIPLANT) mi-am dat seama ca trebuie gasita o solutie si pentru acest lucru.
Solutia a venit odata cu internetul, cu comertul online. Dupa ce mi-am facut o pagina web, un forum si un blog, am cautat acele metode care sa determine clientul care viziteaza site-ul sa si cumpere produsul oferit.
Dintre cele trei metode enuntate in articol, eu le-am aplicat pe ultimile doua si s-a cunoscut acest lucru. Comunicarea cu clientul se face prin e-mail, prin messenger, pe forum si pe blog, iar pentru testarea produselor am aplicat GARANTIA DENIPLANT care spune ca dupa o luna de folosire , daca nu esti multumit de produs poti primi banii inapoi 100%
Referitor la optiunea de a fi sunati clientii, am aplicat metoda ca ei sa-mi lase adresa de email si ii contactam noi in cel mult 12 ore.
Intr-adevar aceste metode pot duce la cresterea numarului de clienti si totodata ei vor recomanda produsele.



  Inapoi la articolul Cele mai bune trei metode prin care sa transformi traficul pe site in vanzari

Setari Cookie-uri