Comentarii pe articolul Ce inseamna un proces de restructurare: Cazul Leonardo


Felicitari

Cezar la 8 Septembrie 2009, ora 14:19
Felicitari! Consider ca acest gen de articole sunt foarte uitle in educatia economistilor din Romania si sunt sigur ca pentru ei sunt foarte interesante asemenea studii de caz din piata autohtona. Totodata, au un impact foarte mare in inspiratia managerilor in contextului in care evolueaza compania lor.
Eugen-Rasvan Davidescu la 8 Septembrie 2009, ora 21:43
Ce s felicii ?!?! C a dat 600 de oameni afar ?!? E cea mai simpl cale de a "reduce semnificativ cheltuielile". Chestia c au renunat la magazinele neprofitabile, c au redus stocurile, etc, sunt metode clasice de "contracie economic" atunci cnd o afacere nu mai merge !
Meritau Felicitri dac gseau o soluie eficient, "revoluionar", de a nu da oamenii afar, ci de a-i reloca, de a le propune s vnd n ntreprinderi, la expo i trguri, etc., deci o soluie capitalist cu fa uman !
Prodan Alexandra la 9 Septembrie 2009, ora 17:26
Ce dreptate ai Eugen.Sa sti ca firma LEONARD a redus cheltuielile prin neplata salariilor catre angajati.Si la ora actuala firma leonard are datorii catre angajai de cateva zeci de mii de euro ,iar plata salariilor se face cand isi aduce aminta firma leonard ,o metoda mai mult decat capitalista ,de fapt o metoda care se aplica in lumea a treia. Asa ca totul nu este decat vrajeala pentru a redresa o firma care este in cadere libera

  Inapoi la articolul Ce inseamna un proces de restructurare: Cazul Leonardo

Setari Cookie-uri