Comentarii pe articolul Absolventii de facultate fac cale intoarsa spre orasele natale


joburi inexistente

Adina-Maria Bedreaga la 8 Septembrie 2009, ora 14:24
sunt absolventa a facultatii de inginerie, am sperat ca daca voi termina facultatea de inginerie nu vor exista chiar atat de mari probleme la angajare, si totusi iata ca exista iar un impediment este experienta, degeaba am incercat sa fac practica la o firma multinationala in speranta ca ma va ajuta sa imi gasesc un loc de munca in interiorul firmei sau in afara ei, daca ai pile, cunostinte etc iti gasesti un loc de munca, daca nu le ai, stai acasa si te rogi sa fii bagat in seama! ce bine e sa ai si niste parinti bolnavi care au nevoie de medicamente iar tus tai in alt oras si trebuie sa incerce sa faca rost de bani pt a putea sa iti mai trimita si tie cat de cat, asta e Romania de care altii isi bat joc si ii intereseaza decat propria piele patriotismul a pierit!
Doina Sacasanu la 8 Septembrie 2009, ora 17:53
Este trist, situatia aceasta e valabila chiar si pentru cei care au experienta, dar au trecut de 40 de ani si care au nu numai parinti bolnavi dar si copii la scoala si gradinita. Nu stiu cum as putea ajuta si cine ar putea asculta cerintele, necesitatile reale ale vietii.
Serban la 9 Septembrie 2009, ora 20:25
DAp, e nasol. Sunt firme care posteaza la nesfarsit joburi pe site-urile de recrutare, cheama la interviu dar nu dau nici un feed back, adica esti aceptat sau nu, chestii de genul "sa ne mai gandim, seful e in concediu" si alte alea. Si anuntul apare iar pe site-ul de recrutare. E vre-o chestie de rating? Adica uite dom-le ca noi facem angajari pe perioada de criza. Vorbesc in cunostiinta de cauza, mi s-a intamplat de o gramada de ori in ultimele luni. Nu e vorba de experienta mea profesionala e vorba de altceva si nu prea inteleg ce se petrece. Imi mai plac la nebunie si interviurile la care vin niste tineri/tinere de 20 de ani si un pic cu tzoale si limbaj corporate care iti explica in niste termeni pe care nu-i inteleg despre ce e vorba in firma respectiva si ce ti se cere. Sicare mai au tupeul sa-ti puna intrebari personale de genul "Am vazut ca ati lucrat in strainatate, de ce nu mai plecati din tara?"

  Inapoi la articolul Absolventii de facultate fac cale intoarsa spre orasele natale

Setari Cookie-uri