Comentarii pe articolul Concediul fara plata pentru bugetari: In octombrie-decembrie


Concediu fara plata bugetari

Cosette la 8 Septembrie 2009, ora 15:19
Zece zile de concediu fara plata intr-un an nu ar fi mult. Multi dintre cei din economia privata au luat aceasta masura, insa de la inceputul anului, asa cum dealtfel si era normal.
O astfel de doctorie diluata in mai multa apa (a se citi intr-o perioada mai mare de timp, respectiv cam o zi de concediu fara plata pe luna) e mai usor de inghitit. Dar ce sa te faci cu bolnavul bugetar, cu febra 40 dar refuzand doctoria pe motiv ca e amara ?
Daca mai asteapta mult or sa dea ochii peste cap.
Marilena la 10 Septembrie 2009, ora 22:12
Poate ca acest concediu fara plata convine din punct de vedere financiar celor care au salarii mari,sporuri de nu le mai pot duce ,munca cat mai putina si stres deloc.Acesti bugetari sunt :senatorii ,deputatii,agentiile" fara numar" (vorba unui cantec celebru),ministerele,guvernul,directiile de tot soiul si modelul si ...........
Cum sa reactioneze un functionar public cu studii superioare care lucreaza intr-o primarie de comuna ,face naveta, are 7-8 ani vechime nu beneficiaza decat de sporul de vechime, primeste un salariu net de 750 lei si este obligat sa plece in concediu fara plata ? Viitorul lui care este ?Invata ce ?Sa nu mai manance,sa nu se mai imbrace,sa nu-si dea copii la scoala pentru ca nu-i ajung banii de cele necesare ,sa nu aprinda lumina,sa nu priveasca la televizor,sa nu viseze,sa nu spere, sa nu....,sa nu....,sa nu mai traiasca.
Pentru asta trebuie sa multumim cui?guvernului,partidului,lui dumnezeu ca ne-a nascut in aceasta tara,ca ne-a facut contemporani cu acesti oameni care vad doar norii si nu realitatea,care i-au masuri de dragul masurilor si nu a nevoilor si care au schimbat anotimpurile in perioade ale campaniilor electorale.
Pana unde va duce totul ?dincolo de acestea............ nu mai este nimic .
Nu se intreaba nimeni ce nevoie mai avem noi cei nevoiasi de atatia parlamentari ,ministrii, directori si directorasi ?
Pentru cine mai voteaza acestia tot felul de acte normative daca nu mai are cine sa le puna in aplicare ?
Sunt intrebari la care pana in prezent nu l-am auzit pe domnul Pogea sau pe primul ministru sa raspunda ,mai ales ca domniile lor se considera persoane care le stiu pe toate.

  Inapoi la articolul Concediul fara plata pentru bugetari: In octombrie-decembrie

Setari Cookie-uri