Comentarii pe articolul Top 10 asiguratori non-life (asigurari generale)


Adevarul despre asigurari

Onutu Relu la 10 Septembrie 2009, ora 13:12
Articolul dvs este in masura a crea confuzii in randul celor ce doresc incheierea unei asigurari. De ce? Pentru ca in primul rand important este siguranta societatii si capaciattea acesteia de a-si achita obligatiile catre clienti. Poate ar fi bune sa completati articolul cu situatia financiara, rezultatul financiar.
care societati sunt pe pierderi si care nu.
In localitatea noastra (Iasi) majoritatea service auto nu primesc la reparatii autovehicule a caror dauna este garantata prin polita de asigurare la unele societati de asigurari (Asiban, BT, Uniqa- Unita, Carpatica etc).
Ei? care este "palpabil" si interesant in evaluarea unei societati.
In alta ordine de idei, anticipati ce se va intampla cand se va executa garantia financiara la creditele neperformante de la banci?- cand va intra in calcul riscul financiar (vezi Tiriac- o pondere de 40% din suma subscrisa) In momentul ala societatile de asigurare "captive" bancilor vor falimenta (vezi exemplu AIG).
Avand in vedere caracterul publicatiei dvs, cred ca in asa fel trebuie prezentata o stire de genul asta. Felul prezentat este nada pentru neinitiati!
Cu respect!

  Inapoi la articolul Top 10 asiguratori non-life (asigurari generale)

Setari Cookie-uri