Comentarii pe articolul Metro, Billa, Selgros, Mega Image si Interex, anchetate pentru ca s-au inteles la preturi


Metro Billa Selgros Mega Image si Interex

Radu-Emil Dinu la 10 Septembrie 2009, ora 14:58
e in interesul lor
e ceva normal
cear fi sa nu mai fie concurenta
atunci am sta la cozi
nu cred ca vrem perioada interbelica
Daniel Marginean la 10 Septembrie 2009, ora 17:19
da e interesul lor,corect,dar cine sufera?tu si restu populatiei care cumpara la pretul peste valoarea reala.......si asa pun un adoas f mare ...mai bine sa fie concurenta sa avem d unde alege fiecare si normal ar fi poate si preturi mai bune....mai bine sa fie bine pentru populatie decat sa fie bine pt un patron care pe deasupra mai e si strain si face ce vrea aici in tara
Florin la 10 Septembrie 2009, ora 20:48
Eu sunt tare curios cum vreau ei sa demonstreze chestia asta. Ca sau inteles e clar, ca avem de pierdut noi, adica consumatori, e la fel de evident.
Gabriel Moisescu la 11 Septembrie 2009, ora 08:47
pt dl. radu emil:
cred ca ar fi bine sa avem perioada interbelica! atunci nu stateam la cozi, ba din contra era concurenta reala din parte aproducatorilor romani, precum si salarii decente pt. toata umea; de fapt perioada interbelica a fost o perioada de mare avant pentru intreaga tara.
perioada cu cozile a fost cea comunista.
Ghita Gabriel la 16 Septembrie 2009, ora 10:52
Ar fi interesant cand se va sesiza acest consiliu si asupra societatilor care ridica masinile parcate neregulamentar, preturile practicate de aceste societati sunt exorbitante. De exemplu pentru a ti se tracta masina, de catre o firma specializata, din P-ta Victoriei pana in Otopeni de costa cca 130lei pe cand firmele care ridica masini iti scot din buzunar de 5 ori mai mult. Sa intelegem ca ca aceste firme au un adaos de 500%. Oricum sunt un oligopol si CONSILIU CONCURENTEI ar trebui sa se autosesizeze.

  Inapoi la articolul Metro, Billa, Selgros, Mega Image si Interex, anchetate pentru ca s-au inteles la preturi

Setari Cookie-uri