Comentarii pe articolul 500 de euro salariul de pornire al unui Inginer chimist


care chimisti?!

Sanda Valcoci la 8 Aprilie 2008, ora 15:29
care chimisti?!
eu va intreb: CARE CHIMISTI? cei pe care asa-zisa revolutie ne-a trimis la cosul de gunoi???!! Cati chimisti, care isi fac intr-adevar meseria, mai sunt in tara asta?!
Sa nu-i confundam pe cei care vand produse chimice sau medicamente, cu chimistii ...De vandut se pricepe oricine....
Ioan Negru la 9 Aprilie 2008, ora 00:08
Ai dreptate. din pacate! Si nici cei pregatiti de actualele facultati de chimie numai ingineri nu mai sunt. Acum in Bucuresti sunt doua asa zise facultati care scot pe banda niste umbre de ingineri chinisti-una 'normala' in lb. romana si una la asa zisa facultate de inginerie in limbu straine - FILS, unde se face orice numai inginerie - nu! Si e trist, pentru ca, oricum, chimia este inca o industrie de mare potential- in alte tari, ca la noi, s-a cam topit in buzunarele unor escroci (vezi Chimcomplex, Solventul, Tarnaveni, Turfda, Victoria, Giurgiu, Brazi, Pitesti, si cate altele in care s-au bagat miliarde de dolari. E drept ca multe nu trebuiay construite, dar asta-i alta poveste...
Doamne Doamne la 18 Ianuarie 2009, ora 20:09
Am facut eu la FILS un obiect care se cheama inginerie chimica. Deci, d-nu Negru, lasa-ne. Si lucrez si in chimie -sic! Poate ai totusi niste idei bune, presupun ca voiai sa spui reformarea invatamantului la nivel universitar, pregatirea de ingineri cu tinta precisa, adica facultatea sa aiba contracte cu agenti economici care sa ceara un anume numar de ingineri intr-un domeniu exact si pe care facultatea sa-i pregateasca iar firma x sa ii angajeze... Esti un erou Negrule spui asa de multe in putine cuvinte...
Absolventa Chimie la 20 Iulie 2009, ora 09:09
:)) super tare comenturile. Facultatea de Chimie din politehnica este una dintre cele mai grele facultatii existente pe terra. Informati-va si voi inainte sa vorbiti, si vedeti cati dintre studenti intrati chiar si ies de acolo. Sau mai bine incercati voi daca e asa usor.;)
Marius la 21 Iulie 2009, ora 14:55
Intra peste 300 si iau licenta la timp maxim 70-80. Din cei care iau licenta, in jur de 30 fac master si eu cred ca doar acestia pot fi considerati chimisti, niste chimisti buni sa lucreze in orice fabrica. Deja la doctorat e vorba de cercetare si sunt destul de putini care il urmeaza, chiar daca oferta e destul de multumitoare. Pentru ca urmezi doctoratul primesti 1800 RON si nu e deloc rau.

Domnisoara Sanda Valcoci vorbeste asa tocmai pentru ca vinde parfumuri.. :))

Nu esti multumita de parfumurile pe care le fac inginerii chimisti? :))
Romeoracz la 28 Iulie 2010, ora 15:13
Nu va pierdeti speranta dragii mei.
Daca nu noi, copii nostrii, daca NU, copiii copiilor nostrii o sa fie specialisti din Pasiune si din acel moment vor fii locuri de munca si perspective.
Succes in continuoare !

  Inapoi la articolul 500 de euro salariul de pornire al unui Inginer chimist

Setari Cookie-uri