Comentarii pe articolul Boc: Mail-ul mi-e practic blocat de sesizari la Prima Casa


Abureala

Sorin Enache la 11 Septembrie 2009, ora 09:28
Asta cu 5 zile de la preluarea unui dosar si pana la aprobare este o abureala. Ca sa nu mai zicem si de procedurile din banci. Am incercat sa accesez "Prima Casa" prin BRD si m-am apucat de dosar prin 4-6 iulie, am reusit sa-l finalizez la sucursala pe la jumatatea lui august pentru ca de fiecare data mai lipsea cate ceva, pana pe 24 august l-a verificat back-office-ul bancii, dupa care in aceeasi zi de 24 august cei din banca mi-au spus ca l-au trimis fondului. Si nici in ziua de azi nu am primit vreun semn ca e aprobat sau nu. In total 2 luni si jumatate de alergatura, bani cheltuiti si stress fara nici un folos.

Am fost prevazator si am aplicat in acelasi timp pentru un credit ipotecar obisnuit, care in 3 saptamani a fost aprobat si pe care o sa-l semnez pe 16-17 septembrie, pentru ca, daca ma bazam doar pe "Prima Casa" pe 20 septembrie pierdeam avansul de 16.500 euro.

Asa ca "Multumesc din inima partidului..." si ma voi baza in continuare pe institutiile statului asa cum m-am bazat si pana acum: adica deloc.

  Inapoi la articolul Boc: Mail-ul mi-e practic blocat de sesizari la Prima Casa

Setari Cookie-uri