Comentarii pe articolul Un an de criza: Ce solutii mai au dezvoltatorii de rezidential pentru a vinde


Mai mult sau mai Putin!

Tudose Leonard Dan la 15 Septembrie 2009, ora 10:58
Unele oferte suna tentant... dar cum poate sustine Mr.Ori Levy ca 100 000 e un apartament decent la un salariu mediu...si mai mult, o suprafata de 60mp sa coste 85 000 !!! Pai sunt sanatosi??? Unde sunt reducerile? Cred ca ratele direct la dezvoltator sau apropierea preturilor de plafonul de 60 000 vor fi variantele cele mai viabile. Durerea mare va fi si aici daca la 60 000 vom lua apartamente de 45-50mp !!! Deja ne mutam in bucatarie.
In fine, de castigat sper sa aiba cumparatorii, ptr ca preturile au ajuns aici nu din cauza noastra iar problemele financiare la fel! Inainte cand dezvoltatorii imobiliari ridicau pretul unei zone artificial, doar ptr a creste pretul apartamentelor, era bine ptr ei! Intr-o zona fara perspective dar cu potential in suprafata, au facut zone rezidentiale. De la preturi de 8-10 usd / mp au dus terenul la 250-400 E/mp, iar constructia de la 350 E la 2400 E/mp! Ma intreb, pentru ce platesti atat??? Din pacate totul se invarte si apare efectul de bumerang! Acum nu mai pot da inapoi... Poate intr-un viitor se vor adapta realitatii si vor aplica niste preturi mai realiste. Suntem printre putinele tari in care populatia doreste cu atata ardoare sa devina proprietari!
Cred si sper, intr-un viitor sa avem dezvoltatori ce nu vor vinde, ci vor inchiria asemenea imobile. Atunci poate se vor realiza si unele echilibre in accesul unor asemenea locuinte. Sper.

  Inapoi la articolul Un an de criza: Ce solutii mai au dezvoltatorii de rezidential pentru a vinde

Setari Cookie-uri