Comentarii pe articolul Fostul sef de marketing de la G'Market a preluat functia de manager in cadrul unei firme de constructii


Synergy Construct

Cristian Leonte la 9 Aprilie 2008, ora 19:14
Synergy Construct
Synergy Construct este cunoscuta ca fiind cea mai neserioasa firma de constructii. Angajeaza muncitori din provincie si-i tine ca pe animale, ca in lagar cate 10 -15 intr-o ghereta, fara dusuri si fara sa li se plateasca salariile.
Le promite 20-25 de milioane, 2 mese pe zi si conditii de cazare si cand colo lucurile nu stau de loc asa.
Din prima zi incepe sa-ti miroase a teapa, conditiile de cazare la gherete sunt jalnice, asta in cazul in care nu te-au cazat direct intre peretii de ciment abia turnati, afli apoi ca cele 2 mese se platesc cu vreo 4 milioane si ceva, iar dupa vreo 2 saptamani incep sa te duca cu zaharelul ca nu pot da banii azi, ci saptamana viitoare. Te-au mai prins pentru inca o saptamana de munca. Vine apoi ziua de bani si la fel, te amana dupa o zi pe alta, pana cand renunti sa tot muncesti pe gratis.
Insisti, insisti, insisti sa-ti plateasca, pana iti cheltuii ultimii banuti cu care ai venit d'acasa si iti iei boceluta si pleci de unde ai venit.
Deci sunt niste MARI ESCROCI
SYNERGY e cea mai nenorocita firma, nu va angajati niciodata la TURCI, sunt cei mai NENOROCITI oameni posibili.
Felicitari lui Stefna cel Mare care i-a batut pe unde i-a prins.

  Inapoi la articolul Fostul sef de marketing de la G'Market a preluat functia de manager in cadrul unei firme de constructii

Setari Cookie-uri