Comentarii pe articolul UPC anunta astazi televiziunea HD, asul de zeci de milioane de euro in lupta cu Romtelecom si RCS&RDS


televiziune HD

Andrei la 29 Septembrie 2009, ora 10:06
Eu m-as muta la UPC pentru un astfel de serviciu. Imi doresc de mult sa vad imagini de calitate, in format digital (chiar daca este putin mai scump), mai ales ca am un LCD. Daca actualul furnizor, RDS, nu face repede nimic in acest sens, voi face mutarea in curand.
Si am si multi prieteni care isi doresc acelasi lucru. Speram totusi ca RDS-ului sa ii pese de acest lucru.
Mishu la 29 Septembrie 2009, ora 12:13
Pierzi din vedere un lucru: in Romania (sper sa nu ma insel;oricum, importanta e ideea) exista un singur canal care transmite HD: Discovery. Deci, cu ce te ajuta faptul ca UPC-ul va transmite HD acelasi semnal clasic transmis de majoritatea televiziunilor din Romania? Total inutil deocamdata!
Mocanu Costica la 29 Septembrie 2009, ora 13:00
Nu e adevarat..tvr hd, eurosport hd, programe nemtesti hd, protv hd...etc..
Bogdan la 29 Septembrie 2009, ora 13:54
Sa nu ne dam cu parerea aiurea. Exista cel putin o firma in Romania care a lansat HD inca din aprilie. Uite aici : http://www.canals.ro/detalii_grila.php?id=9 Programe sunt mai multe. TVR HD, Discovery HD, History HD si multe altele, care sunt bineinteles pe bani.
Andrei la 30 Septembrie 2009, ora 09:58
Mishule, astazi am citit ca sunt cel putin 5 posturi care vor fi transmise in format HD, iar in scurt timp vor fi 8. La fel a anuntat si Romtelecom, 8-10 canale HD, pe digital. Doar RDS nu a anuntat nimic pe asta.
Oricum, asta e viitorul, de fapt, prezentul in multe tari, si il vreau si in casa mea cat mai repede posibil.
Ion Gorgon la 4 Octombrie 2009, ora 08:40
pe langa faptul ca mai platesti si abonamentul, la UPC mai platesti si chirie la echipamentul de receptie pt mai multe televizoare.

  Inapoi la articolul UPC anunta astazi televiziunea HD, asul de zeci de milioane de euro in lupta cu Romtelecom si RCS&RDS

Setari Cookie-uri