Comentarii pe articolul Dragos Petrescu, City Grill: Nu voi mai deschide restaurante in centre comerciale nici gratis


Felicitari pentru restaurare

Constanta Raileanu la 30 Septembrie 2009, ora 11:51
De laudat efortul facut pentru restaurarea acestei cladiri. O sa fie folosita ca spatiu public si astfel vor putea sa vada si generatiile mai tinere ce a mai ramas din mostenirea noastra in materie de arhitectura. Asemenea cladiri mai exista, din fericire, in multe colturi ale bucurestiului. Sper sa existe interese care sa le scoata la lumina si nu in calea buldozerelor. Pentru domnul Petrescu, felicitari ca ne aduce aminte de vremurile ....bune, ca reface atmosfera placuta din localurile de odinioara, cum este Carul cu bere. Poate, in curand, va reapare si Gambrinusul.
Bozomala Rodica la 18 Februarie 2011, ora 10:40
Buna ziua,
Sunt o doamna serioasa, prezentabila, cu vasta experienta in casieria de restaurant, experienta acumulata in mari restaurante de lux din Bucuresti.
Va solicit prin acest mesaj un post de casiera intr-unul din restaurantele pe care le detineti, stimate domn Dragos Petrescu . Imi face o deosebita placere sa va pun la dispozitie experienta si calitatile mele ca persoana, de o moralitate imaculata, care prezinta garantii morale si legale. La solicitarea dumneavoastra va pot aduce si referinte si va pot pune in legatura cu persoane pentru care am lucrat. Va multumesc si sper intr-o viitoare colaborare. O zi excelenta!

  Inapoi la articolul Dragos Petrescu, City Grill: Nu voi mai deschide restaurante in centre comerciale nici gratis

Setari Cookie-uri