Comentarii pe articolul Primele tranzactii cu locuinte in Bucuresti. Prima Casa a scumpit si apartamentele de 3 camere


Prima casa

Ilie Vasile la 30 Septembrie 2009, ora 13:42
Prima casa este o mare porcarie. Cand te-a prins banca te jupoaie aplicant fel si fel de taxe si comisioane, apoi diferentele de curs valutar te innebunesc. Nimeni nu ii verifica la ce pret fac schimbul. Doar zice: mai vino cu 1500, apoi cu 600, mai insistent ca cersetorii fara sa motiveze pentru ce? Daca renunti te ameninta ca pierzi toate comisioanele platite.
Apoi NOTARUL pentru un act de vanzare-cumparare am platit la notar 11 taxe. pentru unele am acte notariale intocmite, insa pentru altele nu. Daca vrei actul de v-c iti pune in brate un teanc de chitante, platesti bine nu platesti te ameninta ca ramaiicu bani dati.
Apoi Agentia imobiliara de la care cumperi(dezvoltatorul) care iti mareste pretul sau iti impune sa platesti si ce nu iti da sau este proprietate comuna etc.
Pentru un apartament care costa 30.000 euro, cu avans platir 25 %, am obtinut un credit de 21.550 euro.Pentru acest credit am platit taxe si comisioane peste 10.800 lei. Nu este o gluma, va pot insira toate chitantele si facturile.
Cosmin V la 8 Octombrie 2009, ora 05:24
pe la 2000 am ajuns si eu, si sunt numai in prima faza , inca nu a plecat dosarul de la banca

  Inapoi la articolul Primele tranzactii cu locuinte in Bucuresti. Prima Casa a scumpit si apartamentele de 3 camere

Setari Cookie-uri