Comentarii pe articolul Dan Ioan Popescu: Romania ar putea depinde de importul de energie in 2013


Dan Ioan Popescu Romania ar putea depinde de importul de energie in 2013"

Sorin Sorin la 14 Aprilie 2008, ora 13:22
Dan Ioan Popescu Romania ar putea depinde de importul de energie in 2013"
Temele aferente sectorului energetic au fost abordate in presa.Intr-o abordare exhaustiva trebuie sa tinem cont de conotatiile politice.
Ex-ministrul stie ce spune.Atentie insa la faptul ca exact cum domnia sa a pregatit manipularea pietei de energie la sfarsit de mandat ,in momentul de fata se contureaza pentru cunoscatori dezavantaje majore care vor decurge din tranzactionarea certificatelor de emisie.Efectele vor fi negative si in acest caz pentru statul roman.De ce oare nu privim niciodata in directia celor care au de castigat in aceeasi masura in care statul roman pierde?
Partea proasta este aceea ca nu cei care administreaza suporta consecintele unor decizii proaste luate in defavoarea celor care i-au mandatat.Evident pagubele le supota umilul contribuabil.
Revenind la domeniul energetic nu putem avea eficienta atata timp cat contractele de performanta ale managerilor prevad ca indicator cantitatea de energie produsa.Efectele unei administrari ineficiente nu se constata peste noapte si nu pot conduce la o maximizare a profitului in conditiile unor indicatori de performanta formali.Tema este vasta si merita dezbateri.

  Inapoi la articolul Dan Ioan Popescu: Romania ar putea depinde de importul de energie in 2013

Setari Cookie-uri