Comentarii pe articolul Actionarul minoritar al Oltchim: Arpechim este o gaura neagra, condamnata sa nu faca niciodata profit


Adevarat...

Nicoleta la 8 Octombrie 2009, ora 06:36
Domnul Wojciech spune un mare adevar...faptul ca Arpechimul este o gaura neagra neprofitabila o stiu cel mai bine cei din arpechim ,de ce sa ne mai ascundem dupa degete...si oricum toate informatiile vehiculate tot anul prin presa cele pro preluare Artpechim au fost niste fake-uri gandite si injectate repetat ,mai ales in ultima perioada,pentru a nu crea tensiuni mai mari peste cele care deja sunt intre angakatii pe picior de plecare.Oricum si daca s-a spune adevarul nu s-ar intampla nimic...lumea s-a resemnat si...creierele au fost spalate...:)
Dumitrache Viorel Adrian la 7 Noiembrie 2009, ora 09:05
Stimata doamna, cei ce spala creierii sunt reprezentantii PCC. O investitie de un miliard inseamna o instalatie noua, cu echipamente noi, licenta de ultima ora, montaj, instrumentatie Honeywell sau Siemens, soft de urmarire in timp real a procesului, etc. Repet, cei ce toarna gogosi sunt nemtii. Pentru o reparatie si modernizare a instalatiei de la Arpechim, scapa cu cel mult o suta de milioane (asta, in conditiile in care vor sa se razgaie cu toate gadgeturile disponibile).
Ganditi-va ca investitia de acum cinci ani de la Petrotel a costat sub o suta de milioane, iar rusii au modernizat cam toata rafinaria!

  Inapoi la articolul Actionarul minoritar al Oltchim: Arpechim este o gaura neagra, condamnata sa nu faca niciodata profit

Setari Cookie-uri