Comentarii pe articolul HR Manager Marriott: Bonusurile fac diferenta in industria hoteliera


salarii mizerabile

Severina Soare la 16 Aprilie 2008, ora 00:47
salarii mizerabile
Forta de munca cu adevarat buna de pe piata a fost redusa prin deplasarea acesteia catre vest.La mijloc sta atitudinea lipsita de inteligenta emotionala, lipsita de profesionalism, aroganta si constipata a staff-ului de conducere.
Cand pe piata vor intra profesionisti amatorii (vazi turcii de la Merriott) lucrurile se vor schimba.
Acest lcuru este confirmat in articolul de mai sus tradus prin : oferim salarii de mizerie lasam clientul sa platesca diferenta oferind bacsisuri ! deci clientul plateste pretul si asa piperat si daca nu lasa bascsis risca sa fie injurat si blestemat de personalul ce ofera servicii, nu ??
Intr-un local sau hotel un client lasa bacsis daca este miscat de atitudinea persoanei care-l serveste insa ATENTIE : nu este obligatoriu !!!
Staff-ul de conducere este la randul sau manipulat, li se arata zeroruile drept bonus daca vor reusi sa fie adevarati dobermani cu personalul angajati !
In hotelurile sau localurile care se respecta simti inteligenta conducerii prin atitudinea personalului !
preturile nejustificat de piperate contin si taxele de salarizare, insa doar fiindca la noi conducerea este ahtiata doar dupa bani si nu dupa satifacerea clientilor este din vina faptului ca diferiti tzeptari au ajuns sa fie ''patroni''.
Cu timpul serviciile se vor selecta si probabil ca turcii se vor intoarce sa faca ceea ce stiu mai bine...bisnitza..

  Inapoi la articolul HR Manager Marriott: Bonusurile fac diferenta in industria hoteliera

Setari Cookie-uri