Comentarii pe articolul Criza da de lucru companiilor de cercetare


Casa cu emisie '0' de CO2 un concept in devenire-Domnului Andi Dumitrescu GFK Romania.

Ioan Alecu la 21 Octombrie 2009, ora 09:04
Cercetarea pentru produse casnice nu trebuie sa evite acele produse de inalta perfomanta din domeniul conversiei energiei de mica intensitate si care este disipata in mediu dupa ce a fost folosita de oamenii in propria locuinta-un exemplu este apa calda folosita la spalare sau din diferite activitati umane .
Sistemele energetice de mica putere pentru reconversia energiei de mica intensitate despre care am facut referire mai sus este sursa de energie care permite realizarea conceptului de CASA cu emisie "0" de CO2 .In ROMANIA sunt peste 8.5 milioane de locuinte.Fiecare locuinta arunca in mediu peste 70 la suta din energia pe care o primeste sau o produce pentru activitatile zilnice.Daca am reusit sa trezesc interesul pentru aceste produse de conversie energetica de mica putere ,inseamna ca voi primi un mesaj.
In acasta peroada am in constructie un asemenea sistem .Interesan ar fi daca dumneavoastra a-ti mediatiza depreexistenta acestor energii pe care omul le disipeaza in natura si sa treziti interesul pentru realizare unor sisteme de mica putere care sa fie concepute si realizate si de alti cercetatori. Mentionez ca guvernul englez a intiat acest program care este CASA cu emisie '0' de CO2-
trebiue sa spunem ,in ANGLIA sunt peste 25.5 milioane de locuinte.Incapind cu anul 2016,toate locuintele care se vor construi in ANGKIA se vor realiza dupa acest CONCEPT- emisie '0' de CO2. O cecetare in acest domeniu este bine venit si ar reflecta grija noastra pentru viitor.
Ing. Alecu Ioan.

  Inapoi la articolul Criza da de lucru companiilor de cercetare

Setari Cookie-uri