Comentarii pe articolul Topul mutarilor de executivi in primul an de criza


Topul mutarilor de executivi

Laurentiu Avram la 22 Octombrie 2009, ora 10:41
De ce nu initiati o campanie care sa scoata la iveala oamenii cu adevarat valorosi din acesat tara........ capabili sa conduca activitati complexe in orice domeniu.
Chiar si politic. Desi nu asta era ideea.
Consider ca va puteti inventa un rol cu adevarat de "head hunter" care sa vina in spijinul ambelor parti ( angajat si angajator).
La un moment dat am sustinut un interviu ( first veiw) cu o asa zisa firma de head hunter de nivel premium. Fac o paranteza - spre multumirea mea nu fac parte din randul celor disperati care cauta cu frenezie un loc de munca decent din toate punctele de vedere. Dar cunosc cativa, foarte capabili, care satu pe bara. In conditiile in care sunt companii care platesc cu bani grei incompetenta sau chiar mimarea performantei.
Un exemplu. De ce marii bancheri nu au pe langa ei oamani de afaceri care au dovedit ceva, au facut ceva concret, dara care datorita lipsei unui mediu de afaceri corect nu au reusit sa fie performanti.
O sa imi spunneti ca nici statele civilizate si avansate economic nu au asa ceva. Si acolo fiind nevoie de actiuni mai putin ortodoxe pentru a avea castig de cauza. De acord, asa este, dar marea majoritate si ma refer aici la reprezentantii de IMM-uri au sanse egale in privinta dezvoltarii unei afaceri durabile si de succes.
Ma intreb, dupa ce am scris toate acestea, daca cel care le citeste are suficienta capacitate de a intelege cu adevarat mesajul meu si mai mult de a initia ceea ce am pomenit la inceput.
Pe curand!

  Inapoi la articolul Topul mutarilor de executivi in primul an de criza

Setari Cookie-uri