Comentarii pe articolul Un divort prietenesc intre angajator si salariat: Outplacement-ul, pe val in vreme de criza


divort prietenesc?

Aniela la 2 Noiembrie 2009, ora 23:27
Stimate Domnule Manolache.
Spuneti-mi va rog pe ce va bazati cand aruncati aceste cifre in aer.Sa fim seriosi, cati angajatori credeti ca sunt dispusi sa se poarte cu manusi cu fostii angajati. Multi dintre ei se poarta cu picioarele mai ales dupa ce se vad cu sacii in caruta si dupa isi rezolva treburile cu ei ii arunca la gunoi.

Pe de alta parte aratati-mi acea lege care spune ca un angajator va suferi consecinte juridice daca-si neglijeaza anagajatii. In Romania nu este foarte clara aceasta situatie. Poate in Franta dar nu aici.

Pe de alta parte din ce spune d-na Uceanu chiar departamentul de HR se poate ocupa de acest servciu sau cel putin daca e un psiholog in interiorul companiei ar putea el acoperi partea legata de consiliere.
Si in felul acesta angajatorul nu va plati tone de bani pentru un serviciu la care nici nu va sti cum o sa se adapteze angajatii dati afara.

Acum la sfarsit daca vreti nu cred in acest produs. Oamenii aia pe care ziceti ca ii consiliati sunt demoralizati, frustrati... au fost dati afara desi erau buni. Un program nu-i poate scoate din depresie.

Sper din tot sufletul ca wall street sa nu imi cenzureze acest mesaj. Stiu foarte bine despre ce vorbesc.

Vamultumesc
Aniela

  Inapoi la articolul Un divort prietenesc intre angajator si salariat: Outplacement-ul, pe val in vreme de criza

Setari Cookie-uri