Comentarii pe articolul APIA a autorizat plata a 14,5 mil. euro pentru fermieri


agricultorii in deriva,agricultura la pamant, Base ranjit

Toma Iuliana la 3 Noiembrie 2009, ora 22:10
Suntem in 4 noiembrie 2009 si nu am primit subventia nici pe animale si nici pe suprafata, practic odata cu venirea timpurie a iernii a venit si ranjetul macabru al marinarului peste ogorul nearat si neinsamantat.
Din subventiile necesare, in conditiile in care cultura produsa in anul 2009 s-a vandut la preturi care nu acopera cheltuielile, pdl-ul pentru Basescu a facut doar CAMPANIE ELECTORALA. Banii au venit pe ici pe colo doar la sustinatorii politici si la agricultorii cu suprafete mici, pentru ca bineinteles sunt bune si voturile taranilor beneficiari, circa 1000000 de oameni care nu se stie cand vor intra in posesia banilor. In tot acest timp cei cca 10000 de agricultori cu suprafete medii de cca 20-100ha,asteapta zapada sa se astearna peste campurile neinsamantate din lipsa de fonduri.
D-le Boc,d-le Berceanu nu mai mintiti poporul ca ati achitat subventiile agricultorilor,spuneti-le adevarul, am transferat banii acolitilor nostrii pentru a ne cumpara bannere si a face campanie.Va DAU INTALNIRE LA SEDIUL CEC sa scoateti banii pe care i-ati virat in cont si din ei sa cumparati mancare pentru animale si samanta de grau nesubventionata,.. dar ce va ve-ti face cand nu ve-ti gasi nici un ban in cont? Manca-v-ar vaca de mincinosi!

  Inapoi la articolul APIA a autorizat plata a 14,5 mil. euro pentru fermieri

Setari Cookie-uri