Comentarii pe articolul Cum au evoluat preturile locuintelor in primele trei luni din 2008


credite greu de obtinut

Nicu Petrescu la 2 Mai 2008, ora 12:39
credite greu de obtinut
parerea generala e ca vor scade preturile din pricina creditelor greu de obtinut.Previziuni de crestere a dobinzii BNR in jurul a 10% cel putin. VA bucura?
Alta categorie face referire la puterea de cumparare din ce in ce mai mica a noastra.
Sa inteleg ca voi aveti banii si asteptati doar sa coboare preturile!
Probabil ca vor scadea dar vor ramane la un nivel la care daca nici acum nici atunci nu vom putea cumpara. Sau poate credeti ca vor fi atit de ieftine incat le cumparam cu salariu pe 1 an?:)

Pretul corect il face cererea/oferta.E adevarat ca pretul nu se regaseste in costul unui mp contruibil (profitul constructorului fiind inca foarte mare)Stie cineva cit e un mp contruibil?la el adauga pretul terenului si vezi cit face o casa.Sa cumperi casa in centru Bucurestiului e aberant la ce densitatea care exista (printre cele mai mari din Europa)
La noi toate situatiile economice la inceput au fost confuze vezi sistemul bancar (FNI ,Bancorex...) fabricile declarate falimentare ,si s-a profitat.CUm zicea cineva se face atita reclama cum ca x% s-a vindut de parca romania doarme pe strazi :)
Totul e acum speculativ (parerea mea)se profita de faptul ca nu sint legi care sa reglementeze situatia imobiliara sau daca sint nu exista interes sa se respecte .Dar totul va avea un sfirsit. Cind si cum ramane de vazut


  Inapoi la articolul Cum au evoluat preturile locuintelor in primele trei luni din 2008