Comentarii pe articolul Razvan Stroescu: Preturile apartamentelor vechi ar putea sa scada in urmatorii 3-4 ani


Nu cred ...

Cristian Bote la 11 Octombrie 2007, ora 14:15
Nu cred ...
SIgur .. cand e vorba sa se vanda apartamentele noi se invoca .. pretul crescut al terenurilor.. scumpirea costurilor cu forta de munca, scumpirea materiilor prime, scumpirea combustibililor ... si tot ce se mai poate invoca astfel incat la vanzare se ajunge la 1400 e/mp... la care adaugati tva ...si se ajunge la preturi muuult peste cele ale apartamentelor vechi .
Sigur .. acestea sunt deja invechite si au dezavantaje fata de cele noi.. insa aceste dezavantaje sunt reflectate de diferenta de pret.
Necesarul de spatiu locativ nu va fi acoperit nici in acesti anuntati 2-3 ani.
De aici pornind... exista un singur motiv pentru care se trambiteaza ieftinirea apartamentelor vechi, si anume promovarea celor noi.Interesul poarta fesul ...

Interesatii (beneficiarii) propagarii acestor presupuneri: dezvoltatorii imobiliari, agentii imobiliari,..proprietarii de terenuri.
Razvan Stroescu la 11 Octombrie 2007, ora 14:54
Principalul atu al apartamentelor vechi este si va ramane: locatia.
Asftel este posibil doar apartamentele vechi care nu beneficiaza de o locatie buna sa aiba de suferit. Oricum o scadere a pretului este preconizata la valoare de peste 3-4 ani si nu la cea existenta astazi.
Constantin Stoica la 12 Octombrie 2007, ora 06:24
Necesarul de locuinte, pe categoria rezidential, in Romania este de peste 1.000.000 de locuinte. Nu se intrevad ieftiniri ale apartamentelor vechi nici macar in urmatorii 10-20 ani daca ritmul de locuinte construite anual in Romania nu depaseste 50.000. Cu cele maxim 5000 de locuinte noi pe an in toata tara.....Asadar, nu mai intoxicati piata cu zvonuri copilaresti. Promovati-va altfel proprietatile noi date in folosinta... Ramaneti cu bine.
Dumitru Vatau la 12 Octombrie 2007, ora 10:24
Un exemplu ca pretul apartamentelor noi este supraevaluat (deh, investitorul vrea sa se imbogateasca peste noapte) este cel din Timisoara, unde blocurile noi terminate de ceva timp, au inca afisele de vanzare sau de inchiriere pentru spatiile comerciale de la parter.
Deci lumea tot catre cele vechi (cu pretul mai mic) se indreapta.
Domnilor analisti, nu mai manipulati piata.
Va spune un om impartial: pana cand preturile dintre apartamentele noi si cele vechi nu vor fi sensibil egale sau cel putin sa exprime adevarata valoare, nu vor scadea preturile la cele din urma.

  Inapoi la articolul Razvan Stroescu: Preturile apartamentelor vechi ar putea sa scada in urmatorii 3-4 ani

Setari Cookie-uri