Comentarii pe articolul Cea mai mare companie romaneasca si-a anuntat rezultatele. Vezi bilantul Petrom la 9 luni


Felicitari

Sabo Ioan la 10 Noiembrie 2009, ora 11:29
Felicitari PETROM.Felicitari OMV. Felicitari PSD. Felicitari Romania.Felicit toti romanii, inclusiv pe mine, adica toti cei care am dat voie infractorilor condusi de PDSR sa vand pe nimic o societate profitabila, care acum, se bate cu caramida in piept cu profiturile uriase relizate de pe spatele acelorasi prosti. Sa traiti, romani! Mai aveti ceva de vanzare. Si nu orice. Doar lucruri profitabile la pret de deseuri de hartie.
Felicitari romani. In 22 noiembrie mergeti la vot si votati din nou capul nu cu suletul. Adica asa cum ati votat pana acum: PROST.
Ceau, plec, la revedere TERRA
Boldizar Ruben la 10 Noiembrie 2009, ora 13:51
bravo comentariul tau ar trebui pus afish mare in fata la guvernul ro:!!!!!!
Ionel Aurel la 10 Noiembrie 2009, ora 14:26
42% reducerea investitiilor=crima pt venit din 2010.
totusi vaca de muls luata din batatura romanunului ca pe timpul turcului, mai da acest profit, care e prea ...mic pt neamt, deaceea mai da pe drumuri multi petrolisti romani. bravo noua c'am dat branza pe oua !.
Oancea George la 10 Noiembrie 2009, ora 19:07
Acelasi comentariu valabil si pentru BCR si alte companii foste romanesti care acum au profituri imense.

De ce stimati politicieni ati vandut aceste companii pe bani de seminte??? Sunt companii care aveau profit si la momentul cand au fost vandute si au si acum. De exemplu BCR a fost vanduta cu aprox. 2 miliarde euro si are anual un profit net de 600 milioane euro. Asta inseamna ca in TREI ani investitorul isi recupereaza banii si merge pe profit maxim.

Acesti bani au fi mers in bugetul statului.

De ce s-au facut aceste "privatizari"??? De ce aceste HOTII???

99% o sa urmez exemplul lui Sabo Ioan ce a scris inainteam mea si voi pleca si eu din aceasta tara a hotilor si a prostilor care stau si se uita la hoti cum le iau banii din buzunare.

  Inapoi la articolul Cea mai mare companie romaneasca si-a anuntat rezultatele. Vezi bilantul Petrom la 9 luni

Setari Cookie-uri