Comentarii pe articolul Cum circula fara metrou angajatii care fac milioane de euro pentru companiile din Bucuresti


Solutie de ajuns la birou in sit. de greva la Metrou

Ostea Ioana la 17 Noiembrie 2009, ora 10:44
Chiar daca- ca orice roman care circula des cu metroul, nu sunt incantata de aceasta greva, incerc sa nu ma las afectata de ea. Solutia mea? Mersul pe jos- e sanatos la orice varsta nu numai dpdv fizic ci si mental.
Stresul zilnic la care sunt supusi locuitorii Bucurestiului de ani buni poate fi evitat, zic eu, cu ceva ce- ti poate aduce chiar beneficii.
Majoritatea tinerilor din ziua de azi, chiar nu constientizeaza cat sunt de afectati de stresul zilnic???
Daca vad ca tot ce fac(ca ex. greva de azi) nu aduce nimic bun/nou, de ce nu incearca sa se ajute singuri? Ganditi- va doar ca, fara sanatate- fizica si psihica, nu te mai poti bucura de nimic(rodul muncii tale, relatii, copii) si, degeaba incerci sa fi performant la locul de munca daca nu gasesti solutii ptr a iesi sanatos din tot ce ne rezerva viata zi de cu zi!

Chiar le place(sau s- au obisnuit) sa piarda zilnic ore intregi in calvarul traficului bucurestean?! Credeti- ma, mersul pe jos e mai mult decat benefic!
Daca eu, la varsta mea, pot parcurge kilometrii zilnic in loc sa ma enervez ore intregi in trafic, voi, tinerii, puteti sigur- DOAR sa vreti!
Cu multa afectiune,
I.O.- M.C. I

  Inapoi la articolul Cum circula fara metrou angajatii care fac milioane de euro pentru companiile din Bucuresti

Setari Cookie-uri