Comentarii pe articolul Dacia dezvaluie numele si liniile Duster, cel de-al saselea model al marcii


FOARTE BINE ! BRAVO !

Bungeanu Mihai la 17 Noiembrie 2009, ora 13:30
Eu consider ca este un foarte bun mod de a lansa noul model pe piata, mai ales daca la concurs iese pe un loc fruntas in clasament. Caroseria este in 2 usi pentru ca este varianta de concurs si trebuie sa fie cat mai usoara, de asta si este facuta din fibra de sticla.
Rezervorul are o capacitate de doar 25 litri tot pentru a avea o greutate cat mai scazuta si oricum nu ii trebuie rezervor mai mare pentru ca pe parcursul circuitului maisna oricum trebuie sa intre la boxe sa verifice presiunea in roti, uleiul, suspensiile si altele. Masina ce va fi lansata in showroom pentru clienti va avea o configuratie a caroseriei in 5usi + spate cu 5 si 7 locuri, cutie de viteze in 6 trepte si la motorizari probabil va avea 1.9 130cp 300nm de pe Renault Megane(care este un motor foarte durabil, fiabil si extrem de economic), 2.0 de pe Renault Kaleos 150/170cp 320/340nm(care este un motor foarte puternic cu performante recunoscute si foarte fiabil) si poate vor mai pune o motorizare si de la cei de la nissan care sunt foarte buni in tehnologia 4x4. Maina va avea sasiu de Nissan Qashqai. Varianta de start va avea un pret de aproximativ 15.000 euro si astfel cred ca iarasi vor da cei de la Dacia lovitura pe piata cu ceea ce va fi "cel mai ieftin 4x4 de pe piata" si succesul va fi garantat datorita pretului care va fi foarte accesibil fara de cel al concurentei si datorita ansamblului ce il va avea in spate fiind dormat din tehnologia 4x4 nissan si tehnologia renault.
Per total eu cred ca va fi un mare succes si un mare pas inainte pentru industria auto din Romania si pentru romanii care vor dori sa achizitioneze un 4x4 cu un raport calitate/pret excelent.

  Inapoi la articolul Dacia dezvaluie numele si liniile Duster, cel de-al saselea model al marcii

Setari Cookie-uri