Comentarii pe articolul Cum circula fara metrou angajatii care fac milioane de euro pentru companiile din Bucuresti


bataie de joc!

Gusa Ana-Maria la 17 Noiembrie 2009, ora 14:59
Mi se pare o mare bataie de joc! Astazi am mers pe jos din Berceni (pta sudului) pana la obor, deoarece niciun tramvai 34 nu putea sa inainteze din cauza traficului nenorocit care s-a creat! Niciun politist nu era in nicio intersectie!
Nu ma intereseaza ca am abonament pe metrou.... ma intereseaza faptul ca eu as putea sa-mi pierd locul de munca daca intarzii asa cum am intarziat astazi! Si eu sunt platita pt ce stiu sa fac, nu pt cat stau la birou! Cum ar fi ca TOTI lucratorii din mediul privat sa faca si ei greva, domnilor de la Metrorex, sa vedem cine va mai plateste salariile negociate?!? Ati mai avea curaj sa faceti astfel de demersuri, daca s-ar intampla una ca asta?!?

Sa le fie rusine!!!!
Au paralizat un oras intreg pt ca le taie primele de vacanta!

Intamplare concreta: un domn de la Metrorex, care inspecta o scara rulanta si care abia putea sa articuleze cateva cuvinte, era extrem de suparat ca o colega de-a lui a luat de 1 sau 8 Martie (nu mai retin exact) cu 2 milioane in plus la salariu fata de el! Si reproduc cuvintele dansului: "nu-mi convine, dom'ne, ca eu iau 18 milioane si aia a luat cu 2 milioane mai mult decat mine pt ca este femeie!".

Deci, domnilor, un nene care se plimba pe o scara si care habar n-avea sa scoata 2 cuvinte corecte castiga 1800 ron la Metrorex! Vi se pare asa putin?!? Mie mi se pare NESIMTIRE!!!!

  Inapoi la articolul Cum circula fara metrou angajatii care fac milioane de euro pentru companiile din Bucuresti

Setari Cookie-uri