Comentarii pe articolul ING Asigurari de viata da salariu fix pentru managerii si seniorii din vanzari


dupa atita timp in care au pierdut

Epure Anca Nicoletta la 17 Noiembrie 2009, ora 23:34
Dupa atita timp , in care au pierdut multi oameni grei si bani multi , mai marii din ING s-au hoatarit sa dea o bruma de bani ficsi pentru "o cireasa" acelora care-i tin in spate .
Nimenii din afara companiei nu are idee cit de grea este munca de consultanta in asigurari de viata pe o piata virgina , needucata si cu o dorinta morbida de imbogtire peste noapte , fara a-si asuma responsabilitatea zilei de miine sau mai bine zis , fara a-si lua in miini responsabilitatile proprei vieti . Asa muncesc consultantii de asigurari de viata in Rominia , sunt tratati cu muuult dispret de catre "potentialii clienti" , dealtfel "mari" oameni , sunt mintiti , luati peste picior , tratati ca niste ciurucuri ale societatii .
Pe de alta parte, in cadrul Companiei , aceiasi umili, nenorociti consultanti nu au nici un drept ci numai indatorii si responsabilitati , ei trebuie sa-si indeplineasca target-ul stabilit (negociat) la inceputul anului cu Unit Managerul lor caci altfel ( oricum) nu beneficiaza de alte drepturi (materiale sau cursuri) .
Iar acum ,dupa atitia ani in care au prostit mii de oameni si au vazut ca migratia a ajuns la un nivel la care nu se asteptau, s-au hotarit sa scoata ochii cu minunata veste "salariu fix" .
Ma intreb , oare cine a facut cercetarea , s-a interesat si de aspectele ascunse si cele mai neplacute in care s-au facut o serie intreaga de discriminari la nivel de consultanti (deci tot negrii de pe plantatie) de catre oamneii care au avut puterea de a conduce intr-o anumita perioada?
Ma intreb daca ati aflat care este cuantumul acestui minunat salariu fix ?!
Stiti care este parerea tuturor care au trecut pe acolo si cunosc foarte bine sistemul acesta? Reclama de recrutare si retentie ; pentru ca in continuare oamenii buni pleaca , iar locurile trebuiesc ocupate de catre altii .

  Inapoi la articolul ING Asigurari de viata da salariu fix pentru managerii si seniorii din vanzari

Setari Cookie-uri