Comentarii pe articolul O zi fara metrou: Cum s-a simtit greva in cele mai importante centre de business din Bucuresti


timp pierdut din viata noastra

Cezar Covataru la 18 Noiembrie 2009, ora 12:02
Lucrez in Baneasa si locuiesc in Piata Unirii. Nu circul de obicei cu metroul, ci cu masina, insa situatia ultimelor zile e dificila pe orice mod de transport. Angajatii de la metrou ar trebui sa considere beneficiile de a lucra pe salarii destul de bune (fata de salariul mediu sau minim, de exemplu), facilitati diverse, mediul de lucru modern. Alti necajiti nu beneficiaza de toate acestea - si nu ma refer aici la necalificati...
Parerea mea e ca ar trebui ca toti cei care au fost prejudiciati de aceasta situatie sa se constituie parte civila impotriva initiatorilor grevei - PERSOANELOR, nu SINDICATULUI METROREX; la fel ca in cazul FNI, de exemplu. Fiindca timpul nostru, al tuturor, costa bani. Si, nu in ultimul rand, e timp pierdut din viata noastra, care e unica si irepetabila.
Felicia Onel la 18 Noiembrie 2009, ora 21:27
Corect!!! Mai ales daca au mai platit si abonament, iar metrorex nu si-a onorat obligatiile asumate prin emiterea acestor abonamente lunare. Practic au fost platiti in avans pentru ce? sa stea in greva? daca aceasta greva se va declara ilegala de catre instantele judecatoresti sper ca administratia metrorex sa ia masuri drastice impotriva organizatorilor...la patron cu ei ( daca vor gasi) sa vedem mai fac nazuri si figuri acolo? Ce inseamna tot acest santaj pe spinarea bucurestenilor, toata aceasta sfidare si nesimtire? Sa zica mersi ca au un loc de munca bine platit si nu ingroasa randurile somerilor..

  Inapoi la articolul O zi fara metrou: Cum s-a simtit greva in cele mai importante centre de business din Bucuresti

Setari Cookie-uri