Comentarii pe articolul Head-hunter, caut managerii anului 2010


Managerul anului 2010

Tibrea Alexandru Tiberiu la 25 Noiembrie 2009, ora 21:28
Buna tuturor,

La aceasta tema doresc sa adaug comentariul meu in ceea ce priveste viitorul managementului in 2010.

Este bine stiut si se simte pretutindeni ca pseudo criza a lovit si face in continuare victime pe toate planurile. Asta se intimpla si in economie si mai ales in ramura privata a acesteia unde banul face pe om si ii ofera puterea.
Managerul de azi ca si sablon doreste cu tot inadinsul sa stoarca maximul din fiecare ocazie care se iveste de a face bani, chiar daca aceasta implica, concedierea angajatilor sai ,de altfel cei care fac banii pentru el. In acest context managerul anului 2010 ar trebuii sa treaca peste faza de a face profit cu orice mijloace si sa se gindeasca si la cei care duc greul in spate , intre acestia si management fiind uneori discrepante salariale imense. In consecinta managerul noului an trebuie sa-si arate latura umana, sa fie comunicativ cu cei care pentru el presteaza,sa sprijine initiative care pot aduce profituri mici dar sigure, initiative care vin din partea angajatilor sai si asa nu ezite folosirea recompensarii ca metoda de recunoastere a meritelor.sa o lase mai moale cu luxul mai ales cind il afiseaza in mod nerusinat fata de cei carora le plateste salariul minim pe economie.

Dragi Manageri:
lumea s-a desteptat, romanii s-au desteptat,nu sint prosti sint doar dezamagiti si dezorientati, nu au o baza pentru ziua de miine.Voi care sinteti bazati datile o mina de ajutor, sprijinitii sa iasa din acest labirint al crizei, comunicati si daca o veti face bine rezultatele o sa apara si astfel unul din voi , cel putin unul o sa fie MANAGERUL ANULUI 2010.
Impreuna sintem invincibili.

respect tuturor

  Inapoi la articolul Head-hunter, caut managerii anului 2010

Setari Cookie-uri