Comentarii pe articolul Marketingul pe telefonul mobil: Investitii de pana in 100.000 de euro si profit dupa primul an


Marketingul pe tf. mobil

Gheorghe Maliniuci la 25 Noiembrie 2009, ora 21:50
Citind intregul articol, ma gindeam la cite mesaje de felul "Trimite un DA la nr. de tf.......si cistigi un auto sau altceva...costul fiind de 1 euro..asa hodoronc tronc si gata ai cistigat .
Personal eu nu am incredere in asa ceva si devine ff. suspicioasa treaba.
Aceste mesaje nefericite au un impact destul de mare asupra oamenilor nevoiasi care au si ei un celular ca sa vorbeasca cu familia si citeva credite acolo. Tentatia e asa de mare incit cedeaza si dau raspunsul la mesaje , nerealizind pe moment valoarea costului, neprimind nimic in schimb.
DVS nu realizati ca abuzati de sarmanii oameni si poate luati o piine de la gura copiilor lor ?....Sau nu va pasa ...important este sa iasa banul cu orice pret. Cu cit cumparati datele noastre personale de la operatorii de telefonie mobila ?
Daca doresc sa aflu un nr. de mobil de dintr-o retea anume ...nu se poate ca nu exista acel serviciu....Dar DVS puteti pentru ca platiti pentru intreg pachetul de date.
Asta numiti dvs. afacere ? Eu personal incerc un sentiment de jena cind primesc astfel de mesaje care imi si fura din timpul meu pentru ca trebuie sa citesc toate prostiile care mi se trimit si le primesc fara voia mea otravindu-mi si clipele de intimitate personale.
Fara stima ptr. voi hotilor......!!!
Gica
PS. Daca vreti sa faceti ceva bun si corect in marketing, faceti publicitate pentru 1 EURO sau gratuit micilor producatori de lapte, carne miere, vin , piine ,cereale, animale de vinzare din diverse locatii din tara.
Asa macar ar primi ceva fiecare in schimb si s-ar mai misca si economia asta a noastra atita cita este ea si pe care nu o miscam deloc altfel.

  Inapoi la articolul Marketingul pe telefonul mobil: Investitii de pana in 100.000 de euro si profit dupa primul an

Setari Cookie-uri