Comentarii pe articolul Ce presupune listarea unei companii la bursa


Increderea bancilor profesioniste transferat socialului aleator

Adamblagit Smith la 26 Noiembrie 2009, ora 09:51
De obicei au nevoie de bani companiile de nivel " midle management " care nu au o capacitate de autofinantare sanatoasa .
Potentialii actionari stiu asta , si ... nu investesc in ele ... , iar metoda ramane in cartea de finante .
"High managementul " atrage capital din piata si se dezvolta marindu-si rata profitului pe spatele noilor actionari ( ajungand ca in urma cheltuielilor companiilor dividendele sa fie foarte mici ... , sensibil cu 1-2 % mai mari decat la depozitele bancare ) .
Astfel de idei de emisiunea de obligatiuni , cu rezervele de rigoare sunt pretabile proiectelor tip start-up , vazute mai mult ca o sponsorizare a viitorilor actionari , ridicarea cotelor lor de publicitate aducandu-le profituri in alte parti .
Iata adevarata fata a economiei din totdeauna , adevarata economie profesionista , planificata si neconventionala - adaptandu-se rapid la factorii externi neconventionali economici ( nevoia de capital a diversilor grupuri de actionari in detrimentul altora , decapitalizare prin proiecte in impas unde "para indarat " are titulatura de sfinte moaste , etc. ) .
Intr-adevar managementul profitului optim se face totdeauna cu banii altora , cheltuind banii altora si incasand "partea leului "din profit in detrimentul celorlalte grupuri . " Economia capitalista - iata " arena leilor " unde numai profesionistii experiati in economie de tipul "Jachkie Chang " pot face fata si uneori pot invinege "facand diferenta" .
Intamplator am dat peste un Doctor in cambii care a devalizat o fabrica cap - coada obtinand Hotarare definitiva de la C. Suprm. de 1000 mld. lei vechi pentru o creanta de incasat care niciodata patrimoniul nu putea satisface creanta . era si intr-o parte si in cealalta ... ! Dosar inchis ... Romania moare de foame . Romania importa grane , iar ale noastra pleaca cu profiturile aferente pe drumul retelei alcoolullui ( altceva nefiind in stare sa se faca ) .
Din cauza voastra si a mea care nu fac nimic , Romania este in haos de sute de ani , existand doctori in tepe deosebit de nervosi in prezenta unui profesionist si uitandu-se la el ca un caine turbat ( desi special imbracat in blugi tociti , adidasi , un bluzon banal si mai ales nebarbierit ) chemat pentru "a recupera chipurile " o creanta derivata din tzeapa de 1000mld. lei , spre exemplu , pe care a dat - "doctorul" crezand pe toti ceilalti niste prosti ) . Tare ! State in Romaia ! Cate ? Deocamdata cat exista Romania , mananca si ei o paine ...! Fara noi - taranii din provincie care muncim cu sarg degeaba si apoi sa ne vanda ca sclavi pe piata de carne vie , a capsunilor , a trestiei de zahar , a maslinelor , a constructiilor , etc ! Soarta de soarta avuram din totdeauna ! Multam ca existam si putem scrie ! Atat . Adamblagit cu respect va saluta si fiti deshtepti si cu multa frica ! Numai asa vom face ... nimica ! Pentru ca cei mai multi de langa noi nu merita sa facem nimic pentru ei , persistand in prostie si nesimtire crasa . fiecare pe turta lui , ciocu mic , acumulare de experienta in folclor financiar inspirand doar tema cainilor in apropierea leopardului rapid si precis ! Pentru el ! Nesimtitii vor o astfel de atitudine reactiva la jegosheniile cu care ne imbata zi de zi !
Nefiind o problema de mationalism , fiecare , uneori isi merita soarta , dupa ceea ce face la un moment dat in relatiile sociale ! Ura .

P.S.
- Revolutia nu este o solutie ! Nici inca o revolutie ! Solutia este ca lumea trebuie sa invete mai multa carte , copii nostri trebuie sa invete mai multa carte , aceia care vor prosperitate indiferent unde ar lucra ! Specialistii nostri ( de pe strada , nu ai lui Catarama , Vantu sau Patriciu ) sunt JALNICI ! Marea majoritate a oamenilor sunt neiesiti si prosti , nu stiu sa se comporte cu cei de langa ei . O sa treaca peste trei sute de ani , sa zicem , pana cand nu vor mai exista hartii pe strada sau manele prin paduri la "piknik" . Romania confiscata de catre unii dintre ai ei poate va fi alta alta data si istoria isi va urma cursul funtie de participantii ei la ea , vazuti si nevazuti , ingeri si demoni ! C-asa-i in teatru ! Ca-n istorie !
Hai Romania , hai FMI-ul ! Hai ai lor , ca vin sa le ia si banii lor . Lorro

  Inapoi la articolul Ce presupune listarea unei companii la bursa

Setari Cookie-uri