Comentarii pe articolul Cea mai inalta cladire de locuinte din Romania va avea 29 etaje


si totusi care va fi cea mai inalta?

Maria Copaciu la 14 Mai 2008, ora 07:47
si totusi care va fi cea mai inalta?
din cate reiese din prima parte a articolului, cea mai inalta cladire din Bucuresti va fi cea de pe pe Calea Floreasca si se precizeaza ca Blocul va masura 100,6 metri, dar cateva randuri mai jos, o alta cladire ce va fi construita in Bucuresti, Sky Tower, se precizeaza ca va avea 131 metri. atunci, cum ramane prima cea mai inalta? plus ca la un moment dat este mentionat faptul ca la ora actuala, cea mai inalta cladire in folosinta din Bucuresti este Casa Presei Libere, care masoara 104 metri.
Tewfiq Al-Sharaiyra la 14 Mai 2008, ora 11:33
Articolul mentioneaza ca este vorba de cea mai inalta cladire de locuinte. Casa Presei Libere este o cladire de birouri ce va fi intrecuta in inaltime de Sky Tower, ce este o alta cladire de birouri. Desi la ora actuala CPL este inca cea mai inalta din Bucuresti.
Andreescu Silviu la 14 Mai 2008, ora 11:49
Articolul este scris/dactilografiat din nou cu picioarele, domnisoara/doamna si se vede cat de bine informat este autorul si mai ales cat de chior. Cea mai inalta constructie era turnul ascensorului pana mai anul trecut, cand Tower Center International, turunul ala verde de pe Ion Mihalache langa Victoriei, a fost construit si are cam 120 de metrishori.A, si referitor la care ramane cea mai inalta: Articolul se refera la un bloc de locuinte, iar edtiorialistul lu' peste il compara cu alte cladiri de birorui deci de aceea nu isi are sensul Asadar, cum va spuneam autorul bate campii :-L.multumesc.
Alexandru Cezar Lupu la 14 Mai 2008, ora 12:13
titlul spune ca e vorba de cea mai inalta cladire de locuinte....
Boca Dianu la 14 Mai 2008, ora 12:26
Ce-i asa greu de inteles? Cladirea de 100,6 metri va fi bloc de LOCUINTE, cea de 131 metri turn de BIROURI. Si in legatura cu Casa Presei, ce n-ai inteles?

  Inapoi la articolul Cea mai inalta cladire de locuinte din Romania va avea 29 etaje

Setari Cookie-uri